Må jeg se ut som en dass?

Skrivelysten var kanskje ikke så stor som jeg forestilte meg, men jeg er nå innom innimellom :)

Uansett, magen vokser og klærne krymper. Mange av mine topper og gensere har plutselig blitt magetopper. Jeg velger å IKKE ta veslas oppmuntrende kommentar til etteretning: - Det gjør ikke noe mamma! Det er mange som går med korte gensere hvor magen synes. Det kan du også. 

Dermed har det blitt på tide å bøye med i støvet og gå til innkjøp av klær til gravide. Bukser fant jeg for en stund siden, til min store forundring. Da jeg var gravid sist var alle buksene baggy.

Overdeler derimot! Fy flate så mye stygt! Og er det ikke stygt, så er det veldig sukkersøtt. Og når jeg har funnet kjoler som ser kule ut, så ser de ut som et uformelig telt på. Uformelige telt er forresten mange av overdelene også.

Hva i alle dager er det de som lager mammaklær tenker på? At alle som er gravide liker prikker? Eller bilder av føtter og hender på magen?
Hvem er det som har bestemt at gravide enten skal se supersøte ut, eller ut som en dass?

Jeg er av dem som ikke har lyst til å bruke masse penger på klær jeg bare får brukt i fire måneder. Men jeg vil heller ikke se ut som en dass. Forrige gang jeg var gravid var jeg størst på høsten og sensommeren. Det ble en grei løsning med tunka og tights. Nå som det er vinter og kaldt, funker det dårlig. 

Hvordan løste dere klessituasjonen uten å bruke uhorvelig mye penger?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits