Et for sjørøveren min

Kjapt innom for å minne dere på å tenne et lys i dag klokken 19. Jeg gjør det hvert år, 15.oktober. Ikke bare for Raphael, men for alle de andre englebarna også. 

 Les mer om bølgen av lys her:  http://babyloss-awareness.org.websitebuilder.prositehosting.co.uk/

 

Det har gått seks år. Seks lys ble tent 8. oktober. Jeg gjorde mindre ut av fødselsdagen enn jeg pleier. I år ville jeg ikke. Jeg dyttet det litt til siden, rett og slett. Hvorfor? Jeg vet ikke. Hvert år har jeg tatt fra alle tingene til Sjørøveren min, tent lysene og de har brent fra 8.oktober til 10.oktober. 
I år var det annerledes, kreftene var liksom helt borte. 

 

Det er helt merkelig at det, etter så mange år, skal være like vondt og like jævlig når disse dagene kommer. Samtidig er det godt å fortsatt kjenne at jeg hadde gått samme runden igjen for å få de to dagene jeg var så heldig å ha med sjørøveren. 
Hvert år er det like merkelig, for måneden er så preget av vondt og så mye lykke, da jenta mi har bursdag. Så dagene går med til å planlegge bursdager og gaver for Savannah.

 Sier som jeg pleier (om noen av mine gamle lesere er innom), legg gjerne igjen navnet på engelen om du føler for det.

Leon, Emmeline, Angeline, Markus, Celinè, Max

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits