Bare et lite vink

Det er jo sånn at jeg titter innom i ny og ne. Og jeg blir like overrasket over at det fortsatt tikker inn et par kommentarer her og der. Og ikke minst, jeg blir fortsatt veldig rørt.

Har satt stor pris på denne bloggen og på alle kommentarene. All støtten, alle de gode ordene. Og ikke minst, jeg setter så stor pris på å ha fått kontakt med enkelte.

I de siste dagene har jeg vurdert å begynne å blogge igjen. Det er en del som har skjedd på snart fire år. Foreløpig har jeg ikke tatt noen avgjørelse enda.

Uansett, ville legge igjen et lite spor. Jeg er fortsatt i live og like oppegående ;)

 

 

Lite bilde fra mars, da jeg og vesla reiste til Spania med mine to beste venninner og den yngste datteren til en av dem. Så det er blitt litt størrelse på denne bylten også ;)

Én kommentar

Isabel

21.08.2014 kl.21:48

Hei!

Åh. De gangene jeg har tittet innom her i det siste, og endelig funnet en minippdatering har gjort meg så glad. Du, og din historie, streifer stadig tankene mine - vit det! Håper du velger å blogge igjen, men husk at det viktigste er at du kun gjør det som føles konfortabelt for deg og dine :-)

Jeg ønsker deg alt godt framover. all verdens gode tanker og kloemmer herfra!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits