Da slutter jeg

Savannah fire måneder, foto: imilliphoto.com

Jeg merker at jeg ikke har den samme motivasjonen for å blogge lenger. Føler heller ikke at jeg har så mye på hjertet. Det merkes jo på antall innlegg.

Så nå skal jeg slutte å blogge. Innleggene om Savannah vil bli slettet snart, mens historien om Raphael skal jeg la stå, til informasjon for andre som går igjennom liknende eller som trenger/ønsker å lese.

Mailadressen står fortsatt på siden om det er noe noen måtte lure på.

Tusen takk for alle oppmuntrende ord og all støtte fra alle dere. Jeg husker så mange av dere!

15 kommentarer

Miss Snow

22.08.2011 kl.15:01

Nei og nei! Det var triste nyheter! Men jeg forstår deg godt. Jeg har forsøkt å ha en blogg gående opptil flere ganger, men det blir liksom aldri noe mer med det.

Lykke til tilbake på jobb, med barnehagestart og alt som er! :)

fru Lyng

22.08.2011 kl.15:34

Nei du må ikke forlate oss.....gleden kommer tilbake skal du se. Høst, kulde, innetid blir blogg glede..

Jeg har vært inne på tanken selv, men klarer liksom ikke å slette alt å bare forlate årsverkene mine..hehe

Uansett hva du gjør...lykke til videre. Kos deg med din flotte familie og all hell og lykke sendes fra meg til dere;)

Go`klem<3

Med andre ord

22.08.2011 kl.15:50

Dette var triste nyheter for alle oss som har blitt glad i bloggen din, men blogging bør definitivt være en lystbetont syssel og hvis motivasjonen er borte er det fornuftig å bruke tiden sin annerledes. Det er enhver bloggers privilegium å bestemme hva man skal legge ut og når, eventuelt om man i hele tatt har ønske om blogge om livet sitt. Kanskje kan lysten og motivasjonen komme tilbake ved en seinere anledning? Uansett har du bidratt med mye for mange via åpenheten din og den gripende og engasjerende historien om Raphael. Skjønne Savannah har vi jo også vært heldige å få titte litt på og lese litt om. Hvis beslutningen din er endelig ønsker jeg deg lykke til videre. Ta godt vare på den fine, lille familien din. :-) Hvis du finner ut at du allikevel vil skrive litt vil det være til stor glede for meg - og mange med meg. Tusen takk for alle de fine kommentarene du har gitt meg over lang tid. Stor klem fra meg til en flott og sterk kvinne!

Sigrid

22.08.2011 kl.19:27

Takk for at du har delt så mye, og latt så mange få et lite innblikk i livet og hverdagen din. Du er ei fantastisk dame, mamma og englemamma!

Torunn

22.08.2011 kl.20:39

Dette var triste nyheter for oss som er glad i bloggen din, men jeg har jo full forståelse for at du velger å slutte. Det har vært veldig fint å følge dere sammen med Savannah også, så fint å se Raphaels lillesøster vokse seg stor og fin :)

Jeg synes det er bra at du velger å beholde innholdet om Raphael på bloggen din. Bagrunnen for bloggingen din var vel nettopp mangel på informasjon om tilstanden hans. Så det er fint at du har valgt å dele dette med oss andre.

Historien deres gir oss også en oppvekker. En oppvekker på hvor viktig det er å sette pris på hverandre, og å ta godt vare på den lille tiden vi har til rådighet sammen. Noen av oss er heldige og får lenger tid enn andre. Og historien deres gir oss en påminnelse om at vi ikke på ta noe som en selvfølge, og at livet fort kan snu.

Takk for at du har delt dine såreste og stolteste øyeblikk med oss. Tusen takk :)

Lykke til videre med hverdagens utfordringer og livet fremover. Ta godt vare på hverandre!

Klem Torunn

Lisbeth

23.08.2011 kl.13:18

Hei på deg:o

Jeg må si jeg ble litt lei meg da jeg leste at du vil slutte å blogge.

Jeg har virkelig kost meg ved å lese om den nye hverdagen din med lille Savannah. (Nydelig navn forresten, står så godt i stil med Raphael)

Det har vært så godt å forstå at livet har gått videre for dere, tiltross for det smertelige tapet som for alltid vil være en del av dere.

TAKK for at jeg har fått bli "kjent" med deg, TAKK for alt du har delt med leserne dine. Du har gitt oss smilet og gleden din, men ikke minst tårene og sorgen din. Det er kanskje det som mer enn noe annet binder mennesker sammen.

Men - MASSE, MASSE LYKKE TIL videre med den lille skatten deres, ta godt vare på hverandre.

"Klem" fra Lisbeth, farmor til to små jente-skatter.

Lady E

23.08.2011 kl.13:58

Jeg ønsker deg all lykke til videre i livet sammen med den hærlige lille jenta deres. Din historie vil jeg aldri glemme.

Kjempe stor klem fra meg til deg..

M

23.08.2011 kl.19:48

Neinei, jeg kommer til å savne deg!:) har ikke vært den mest flittige på å kommentere, men det er rart når man har fått følge dere i noen år og så tar det slutt..

Jeg forstår godt at du gir deg helt når motivasjonen dabber av, men det er trist å ikke skulle følge dere videre nå når vi "kjenner dere" så godt;)

Lykke til videre med nydelige Savannah, og takk for at du har delt!:)

Heidi R :)

31.08.2011 kl.01:45

Husker så godt at jeg gråt sånn for dere, den tiden med Raphael!!!

Du har en skjønn gutt i himmelen og en skjønn jente med deg her på jorden. Ønsker dere masse lykke og hell i fremtiden.

Jeg er så glad du delte din historie med oss...

Takket være dette og av flere andre grunner også, så setter jeg utrolig stor pris på min lille datter.

Man skal ikke ta noe forgitt. Man skal sette pris på og være glad for det man har her i livet :)

Pearl

31.08.2011 kl.11:30

Miss Snow, det er koselig at du synes det er litt trist. Men jeg føler at det blir litt begrenset materiale her hehe. Koselig at du har hengt med så lenge, og jeg kan si at både barnehage og jobb har gått kjempebra! :) Lykke til med barnehage til dere også :)

Fru Lyng, kjære Fru Lyng, du har inspirert meg masse :) Kan jo være at bloggleden kommer tilbake igjen, men vi får nå se.

Hege, du er virkelig herlig. Alltid noen gode og fine ord til meg. Tusen takk for det, og tusen takk for alle de andre gode kommentarene du har lagt igjen.

Sigrid, jeg må bare sende ordene du skriver tilbake til deg. Du er enestående!

Torunn, jeg blir nesten målløs når jeg leser hva du har skrevet til meg. Tusen takk for dine gode ord, og jeg er så glad for at du har hengt med så lenge. Jeg vil at historien om Raphael skal stå, for noe slik var nettopp det jeg savnet da det sto på som værst.

Lisbeth, du har vært så støttende med dine ord gjennom alt som har skjedd, og jeg er så glad for at du har lagt igjen noen spor her. Blir så rørt når jeg leser kommentaren din her.

Lady E, lykke til til deg også! Håper alt er bra med dere, og at dere nyter familiestundene!

M, jeg føler at det er så veldig begrenset når dette er blitt en litt babyblogg. Og da har det stått ganske stille, for jeg har vært usikker på hva annet jeg kan dele. Det skal jo være allright for leserne også, og det føler jeg ikke at det er akkurat nå. Glad for at du har fulgt meg så lenge, jeg husker igjen "M'en", selv om du ikke har kommentert så mye :)

Heidi R, takk for tårer, kommentarer, og lykkeønsker. De tar jeg med meg! Blir rørt av ordene dine!

marthemamma

03.09.2011 kl.23:15

Tusen, tusen takk for alt du har delt med oss! Historien om Raphael har gjort et voldsomt inntrykk på meg som mamma, og har nok gjort at jeg har gitt barna en ekstra dose kjærlighet innimellom..:-) Du har gått igjennom det verste man kan oppleve som forelder, og det at du samtidig maktet å dele denne opplevelsen med oss leserne står det stor respekt av.

Nyt hvert et øyeblikk med Savannah'en din, de små blir store så altfor fort...!

Trude

06.09.2011 kl.12:51

Du er savnet, jeg klikker meg fremdeles inn her på min daglige bloggrunde... Håper dere har det fint og at barnehagestart og jobbstart har gått greit, ellers kan hverdagen bli sllitsom. Selv er jeg nå klar for en mer hjemmetilværelse med sene leveringer og tidlig henting, det jobber jeg mot på slutten av året :)

Takk for alt du har delt med oss de siste årene, din historie startet samtidig som vi fikk vår etterlengtede lille prins. Det var tøft å følge din historie med Raphael samtidig som jeg var helt i starten av min nye hverdag hjemme med prinsen. Jeg har grått mine tårer for dere og tenker på både dere og Raphael ofte. Jeg ønsker dere alt godt :)

mooremiri

11.09.2011 kl.15:07

sv: kommer til å savne bloggen din !!! <3<3<3

takk for kommentar forresten ! <3

audition dagen bke desverre flyttet til da jeg skulle til Hellas.. så det ble ikke noe Idol på meg i år =p kanskje neste år =D

mooremiri

01.10.2011 kl.01:48

sv: tuusen takk for det :D:D:D

ååå Savannah er så søt på det bildet!! for en heartbreaker <3<3<3

Jojoo

26.10.2011 kl.14:32

Jeg ser den, men vit at du har gjort et inntrykk og at bloggen din nok har gitt MANGE nytt perspektiv på livet!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits