Lille venn....

Lille jenta mi:

FOTO: Ivana Klavis

Kort tid etter Raphael døde sendte ei venninne av meg et dikt hun hadde kommet over. Jeg elsket det, og kan lett si at jeg har  tenkt masse på sjørøveren min de gangene jeg har lest det. Det er rar hvor mye ord kan bety og hvor mye ord kan få oss til å føle så mye.

Jeg aner ikke hvem som har skrevet dette, skulle virkelig ønske jeg visste det for det er så fint. Og det er ingen tvil om at vi som har noen små engler kan føle på det som er skrevet. Uansett, jeg publiserer det slik det ble sendt til meg..

Lille venn.
En vårdag vi fikk beskjed
at du lille venn var på vei
håp og glede ble tent
vi skulle snart bli kjent.

Lille venn

En sommer dag vi fikk vite
at du var nødt til å slite
liten og syk du var blitt.

Lille venn

Mange tårer vi har felt
livet er slett ikke lett.

Lille venn

I natt kom du til verden
Ei lita jente du var
Allerede elsket av din mor og far.

Lille venn

Ett lys har vi tent
det skinner for deg
mange tårer og tunge stunder vil bringe
men du er den vakreste vi vil minne.

Farmor

15.07.10

Jeg tenker stadig på Raphael, og det har vært ganske intenst i en periode nå. Det er merkelig hvor merkelig man egentlig føler seg og hvor vanskelig det faktisk er å forklare hvordan man føler. Som jeg sa til en sterk kvinne her om dagen "Det er veldig klisje, men det er et stort tomt rom inne i meg som er vondt. Klisje, men det er faktisk sånn det er".

8 kommentarer

Sigrun Marie

03.02.2011 kl.22:08

Det var et veldig fint dikt! <3

Pearl

03.02.2011 kl.22:15

Sigrun Marie: Ja,jeg liker det veldig godt.

Synnøve

04.02.2011 kl.21:39

Det var kjempefint! Jeg er stadig innom her hos deg, og tenker mye på deg og dine 2 små! Det er så trist at Raphael måtte forlate denne verdenen, og uansett hvor klisjé det kanskje er, så ER det virkelig et tomrom etter ham - et tomrom som ingen andre enn dere som stod så nær kan forestille seg! Ønsker dere lykke til videre, måtte Savannah fylle hjertene deres med gode minner <3

Isabell

05.02.2011 kl.12:37

Nydeli dikt ja!

Isabell

05.02.2011 kl.12:38

Takk for det Pearl :) Vi glede oss <3
Pearl: takk for flere kommentara på bloggen min... ja her trilla tåran når æ leste det diktet på bloggen min ;) så måtte legge det ut :) hormona ;) hehe

Trude

06.02.2011 kl.13:41

Så fin dikt <3 jeg fikk så mye gåsehud at jeg ble en stor gås her...

Liker designet på bloggen din =) Veldig fint ble det! Det sliter jeg med for tiden, finner ikke noe jeg liker - blæ. Så fine små føtter - *misunnelig på baby i hus*

Pearl

15.02.2011 kl.10:36

Synnøve, Raphael er i tankene mine hver dag. Er rart med det, at man tenker på de man mister hver eneste dag. Det tror jeg at jeg kommer til å gjøre for resten av livet. Takk for lykkeønsker. Vi har det veldig bra om dagen.

Isabell, det er helt herlig dikt.

Trude, du det fikk jeg også første gang jeg leste det!

Takk for det, er ikke så flink med design på websider altså, så det blir enkle design.

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits