Litt tanker

Savannah er snart fire måneder og jeg kan ikke tro at det er så lenge siden jeg lå på barsel. Jeg savner faktisk barsel noen ganger, for de var så snille der. Spesielt en av pleierne som jobbet under opplæring på barsel, blond, svensk og veldig søt. Hun var så snill og god. Man er utrolig sårbar etter fødselen, og i mitt tilfelle følte jeg meg litt liten selv. Det var så godt å bli passa godt på. Jeg har kun ros til alle på barsel både i 2009 og i 2010.

Tenker ofte på dette siste Svangerskapet. Kroppen var sliten etter alt med Raphael, og jeg var mye syk i det siste svangerskapet. Det var utrolig tungt både fysisk og psykisk. Jeg visste jo at Savannah hadde det bra og jeg hadde en god følelse av at alt kom til å gå bra, men vi har fått erfart at livet kan være så skjørt og det gikk ikke en dag uten angsten oppe i halsen.

Savannah beveget seg jo mykere og mindre enn Raphael også, og det bekymret meg.. Alt bekymret meg, og jeg var så og si helt utslitt. Derfor var det en STOR lettelse for meg da Savannah endelig kom ut.

FOTO: Ivana Klavis.

I dag ble Savannah og jeg tatt bilder av, dette er et av dem. Og igjen i dag ble jeg minnet på hvor heldig jeg er som har Savannah. Det ble litt snakk om både Raphael, barn og andre som sliter. Og da Ivana hadde gått måtte jeg se på jenta mi igjen. Blessed, er det ikke det dem sier?

9 kommentarer

Ja, man føler seg SÅ blessed når man får et friskt og flott barn altså.

Lady E

03.02.2011 kl.10:34

Man er veldig hedlig når man får være mamma til noe så hærlig som enns eget lille barn. Den taken skal man ta med seg og bære i hjerte.

Livet blir ikke alltid helt som man hadde tenkt seg, da er det viktig å ta alt det gode og være lykkelig for det.

Var en utrolig hærligbilde av tåsenen på lille mor <3

Med andre ord

03.02.2011 kl.11:09

Det er så fint å ha en blogg hvor man kan sette ord på tankene sine og også ha bloggen å kikke tilbake på i ettertid. Du bruker bloggen din så fint!

Det var et vakkert foto av deg og Savannah! Dyktig fotograf. Jeg regner med du har mange mange flere fine bilder som også blir minner som er veldig verdifulle å ta vare på.

Som jeg har sagt til deg tidligere: Nyt dagene med prinsessa di - de går så altfor fort!

Isabell

03.02.2011 kl.12:28

Nydeli bilde :)

Pearl

03.02.2011 kl.22:23

Divamamma, absolutt!

lady E, så sant så sant, det har du helt rett i. Jeg tror vi alle generelt bør være flinkere til å ta opp de gode og fine tingene i hverdagen og tenke på det.

Hege, det er rart hvor lett ordene kommer når man skriver. Ofte merker jeg at innleggene har blitt litt kaotiske, men det er fordi det er mye som skal ut.

Tusen takk, Ivana som har tatt bildene er kjempeflink! Selvlært med et utrolig talent.

Isabell, takk :)

MichelleT

04.02.2011 kl.09:44

Utrolig fint bilde :)

Pearl

04.02.2011 kl.20:15

Michelle, takk. Er ei bekjent som er fotografen, og hun er superdyktig.

Solveig

04.02.2011 kl.21:05

Så utrolig fantastiske bilder Ivana har tatt, tips meg gjerne om hun vil ha oppdrag :-)

At du har mye tanker nå kjenner jeg meg godt igjen i, og spesielt i forhold til svangerskapet. Det ble ks på meg denne gangen også, men først nå andre gang la jeg virkelig merke til barneskriket, et helt fantastisk kraftfullt men dempet skrik. Jeg grein og grein og var så utrolig lettet. Lita skrek jo, men ikke E, hun var for svak og ettersom jeg da var forberedt på situasjonen lå fokuset der og på det som måtte komme. Underfunding akkurat det, for når jeg ser på bildet av meg med de nyfødte tvillingene på brystet så definerer jeg det som dødsleie og ikke som barselbilde.

Klem

Pearl

15.02.2011 kl.10:38

Solveig, hun er utrolig flink. Og barnebilder er hennes greie. Sendte deg mailen hennes på Facebook, så du det?

Jeg tror jeg er litt omvendt, at jeg la mere merke til barneskriket forrige gang, men det var vel fordi det var ganske uventet. Tenker så ofte på de følelsene du måtte sitte med på den tiden, hvor gleden og sorgen var bokstavelig talt rett ved siden av hverandre...

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits