Raphael

Skal skrive litt mere om graviditeten senere, men en ting slo meg for en tid tilbake. Jeg snakker mye om Raphael, og om graviditeten/fødselen.

Jeg snakker om han og alt rundt (det som er normalt av ting under graviditet) lett. Det er enkelt for meg å fortelle om hvordan mine erfaringen var med KS, eller graviditeten ellers.
Når folk spør meg nå om dette er min første, svarer jeg at nei, det er min andre. Noen blir litt satt ut da jeg sier at sønnen min ikke er her lenger, andre tar det med fatning. Det mest merkelige er at jeg sier det til folk jeg ikke kjener så godt.
"Nei, min andre, men sønnen min fikk bare leve i to dager".

Jeg skjønner GODT at folk blir litt satt ut..

Det er rart, men også så godt at jeg kan snakke om han på den måte.
Det jeg derimot ikke snakker om er følelsene, hvordan den tunge tiden har vært og er, og slike ting. Der stopper det seg bare.
Jeg snakker litt om det med mennesker som er nær meg, men ellers lite. Det funker liksom ikke.
Men jeg er glad jeg kan snakke om sønnen min og erfaringene på den måten. Det gjør han nærmere på en måte.Jeg er heller ikke så mye på graven hans. Han ligger der, men han er ikke der.

For meg så er han i meg, med meg på en måte og ikke i en grav. For meg er ikke graven det viktigste, men alle minnene og tingene jeg har etter han. De tar jeg godt vare på!

Litt tanker på morgenkvisten bare.

Ha en super mandag, det er hat dag nummer to for meg ;) hehe...
6 kommentarer

Hei :)

Skjønner godt hva du mener... Jeg svarer også at dette er mitt tredje... Også tar jeg det derfra..

Men... Er du gravid igjen?

Mamma til en liten prins

14.06.2010 kl.10:07

skal du ha en baby til :)

beundrer hvor sterk du har vært, ha en fin mandag til degå

Janne

15.06.2010 kl.19:09

Stor klem til deg og GRATULERER med den kommende lillebrøster:-)

Pearl

15.06.2010 kl.19:21

Janne: Takk for det :) Lillebrøster ja, hehe, den var bra!

lilja

19.06.2010 kl.02:06

ja man blir jo litt satt ut når noen er så ærlige og åpne om slike vanskelige ting,mn tror det er godt for deg å være ærlig og ikke skjule alt.for det er godt å få snakket ut om alle de vonde tingene.

gratulerer med ny graviditet.krysser fingrene for deg.

Pearl

22.06.2010 kl.12:29

lilja: Ja, man blir kanskje litt satt ut. Det er ikke alltid like lett å svare i møte med mennesker som er åpne. Men på en annen side så er det bedre å ikke skjule, som du sier.

Takk for gratulasjon :)

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits