Er vi like gutten min, du og jeg?

Dagen begynte jævlig, og det var veldig tungt å våkne i dag. Det er lenge sida jeg har hatt den følelse, at jeg ikke vil våkne til livet. Noen ganger skjønner jeg ikke hvordan jeg skal takle alt. Jeg lever i hverdagen, jeg ler, jeg gjør det jeg må, men likevel så er det så himla vondt.

 Tenker så mye på Raphael, og hvordan han ville vært. Tenkte på om  små babyer har personlighet når de er så små, og jeg kom fram til at jeg tror de har det. Fire ord fant jeg for hvordan jeg tror gutten min ville vært: Sta, kreativ, full av energi og glad.

Jeg har jo fortalt hvor like Raphael er pappaen sin, altså, en tro kopi. Jeg vet at stort sett alle babyer er lik pappaen, naturens måte å fastslå hvem som er pappaen. Her i gården var det ingen tvil, haha... Men fra spøk til alvor.
Jeg har flere ganger lett etter noe som kan likne på meg, men jeg har ikke funnet noe. Sambo har sagt at han arvet min hud.
Men, for et par uker sida sier plutselig sambo at Raphael hadde like hender som meg. Dette kom litt ut av det blå, men jeg ble kjempeglad jeg.. klarte ikke helt å se det selv med en gang, men etter vi har sett på bildene sammen, så ser jeg det. Hendene til sjørøveren min er lik mine :)

Har posta dette før, men likner dem??Senere i dag skal vi endelig til graven og ha med lys.

23 kommentarer

Ida

23.12.2009 kl.10:40

ja jeg syns de ligner!! Tenker så masse på dere!!

Ønsker dere en god jul, og håper dere klarer å kose dere litt!!

KLem Ida

inger lise

23.12.2009 kl.10:59

leit å lese at du har hatt en dårlig morgen.

men håper den blir noe bedre etter du har fått sett graven til din lille Raphael og vært litt hos han.

og at dere klarer å kose dere litt nå som julen er her for fult.

og ja må si at dere har like hender..

så nydelig.<3

hjerteroten

23.12.2009 kl.11:11

Nå i jula er det så mange som har en laang ønskeliste om diamanter, ipoder og divesre annet som er helt uvesentlig..

Jeg satt og tenkte på dere 3 i går. I morgen er det julaften, og dette skulle bli deres første jul som en liten familie. Det er urettfredig at det skulle ende slik Pearl. Jeg synes det er forferdelig å tenke på! Som jeg har sagt til deg tidligere, så ga dere meg en liten tankevekker..

-Jeg skulle aldri mere ta noe for gitt. Noe jeg ikke har gjort siden. Dere skulle jo få ha lille Raphael med dere hjem, og han dro den andre veien.. Jeg liker ikke å si at han er død. Når jeg tenker på døden, så ser jeg han for meg som kald, livløs, og borte.. Men han er ikke det! Han er god og varm, energisk, god og rund, og en skikkelig gledes spreder, med et stort varmt smil.. Jeg liker å tenke på at han er med dere enda, og at han er der for dere både i tanker, hjerte og sinn. Jeg er en person som tror på slike ting. Han er der ute en plass, å ser på mamma`n sin og smiler..

Når dagen i dag blir grå Pearl, så skal du vite at vi er mange som tenker på deg. Jeg tenker på deg.. Du er enestående, og en person som har rørt ved hjerterota mi. Når jeg sitter i gyngestolen min om 50 år, så er du enda i tankene mine. Du har hadd stor påvirkning i livet mitt, og lært meg hva det er som er viktig her i livet! Jeg blir aldri å glemme deg Pearl.

Og det er sånn som samboeren din sa: Han har like hender som deg! Så små, så søte..

I morgen drar vi til mamma`n min, for å feire jula sammen. I morgen rundt bordet, går tankene mine til dere. Slik som de har gjort mange ganger før. Det er titt og oftejeg ser på bildet av lille sjørøveren din Pearl. Han er så skjønn en liten basse!<3

Jeg håper at det er flere som ser verdien i det som de har i livet, og at gavene er en liten del av jula. Det som er viktig, er familien, den kosen og kjærligheten som er i rommet i det øyeblikket. Ta vare på hvert minutt, se gleden i de små tingene og vis at du er glade i dem. Dette er det alt handler om.

Så kjære deg, det blir litt rart å si god jul nå, men se på alle som sitter rundt bordet i morgen. Raphael er med deg han også. Hver dag..

Mange klemmer fra mamma`s verden <3

Lady E

23.12.2009 kl.11:25

Ja deres hender er like, og det er et svært godt bilde. Der kjærlige mamma hender holder sin lille sønns lille hånd. Bilde er varmt og trist med fylt av KJÆRLIGHET <3

En go varm juleklem i fra meg.
Det er så vondt å lese. Spesielt rundt jula. Jeg kan ikke fårestille meg hvor tungt det må være for dere. Jeg finner fremdeles ikke ord som kan beskrive hva jeg tenker eller å utrykke min kondolanse ovenfor dere. jeg har prøvd, men ordene eksisterer ikke tror jeg. Det er bare så altfor vondt og tungt å si noe om. Nydelig bilde forresten. Signerer kommentaren over her og sier at det er fyllt med kjærlighet.

Moniqas

23.12.2009 kl.12:33

Ja det er tungt om dagen her også. Har merket det mer og mer på kroppen jo nærmere vi kommer jul. Jeg er helt på tuppa og tårene kommer veldig lett. Det er derfor jeg ikke har fått svart på mailen din ennå. Men vi må nok bare igjennom det...og jeg håper at det er litt lettere neste år.

Jeg liker å tenke at barna våres er friske der de er nå. Så derfor tror jeg at Raphael er slik som du tror og håper: sta, kreativ, full av energi og glad. Og min Markus er en fantete liten rødtopp som elsker busser, biler, fotball og fiske - akkurat som pappaen sin.

Jeg håper du får en fin jul midt i oppe i alt det vonde. Og neste år kan bare bli bedre enn dette for oss begge.

Stor klem fra Moniqas

Therese

23.12.2009 kl.17:42

Det er vondt å lese tankene dine:( Skjønner dere har det tøft, og alt blir forsterket i Jule tia, Det er da man samles og det merkes, tenker masse på dere enda, og selv om du lever i hverdagen så kommer det alltid til å komme dager som er mer tøffe enn andre.

Håper dere får en fin Jul sammen tross alt som har skjedd.

Stor Klem fra liten og stor her, Therese.

Renathe

23.12.2009 kl.22:00

De ligner ja :)

Vil bare ønske dere en fin jul og et godt nyttår :)

Stor Klem!

Lisbeth

23.12.2009 kl.22:17

Hei vennen.

Ikke rart at mammahjertet ditt blør. Alt du har vært igjennom og tapet du har hatt. Du er sterk, og det er jo sånn at livet må gå videre,.... samme hva....og de vonde dagene er også en del av livet....

Personlighet kan du være sikker på at Raphael har/ville hatt. Alle små bebiser er jo forskjellige, alt etter hvilken mage de har ligget i og hvilke gener de har i seg. Han har jo masse fra deg som er mamman og som bar ham under hjertet i mange måneder, så du hadde garantert funnet likheter mellom dere både utseendemessig og på det mentale planet. Du nevner jo enkelte personlighetstrekk du tror han ville hatt, sikkert noe du kjenner igjen hos deg selv eller pappan.

Den kjærlige mammahånden som så varsomt favner den lille nyfødte hånden er vakker og rørende, bildet er fullt av ømhet. En liten skatt som tydelig er elsket.

Håper dagen deres på besøk hos Sjørøveren var god, at dere følte nærhet til det lille Englebarnet deres.

Alt godt i verden ønskes dere fra

En farmor.

stolt mamma til 2 herlige :)

23.12.2009 kl.22:30

Tenker på dere i denne tiden!! Ta vare på hverandre, og gled dere over de små tingene som betyr noe for dere!!
Tenner ett lys for lille engelen deres, og alle andre englebarn!!!

torunn

24.12.2009 kl.10:42

God Jul, håper dere får slappe av å finne ro i denne litt tunge høytiden.

Jeg skal love deg at Raphael sikker hadde mange likheter som deg....bege mine barn lignet kun på pappa når de var nyfødte, men etter som tiden gikk forandret de seg å likhetene var til begge sider.

Varme tanker il deg

Anette

25.12.2009 kl.08:37

God jul til deg, håper du får noen gode stunder denne julen oppi alle vonde tanker... Ønsker deg alt godt i det nye året, ingen fortjener hell og lykke mer enn deg!

Nina

25.12.2009 kl.14:34

Nydelig bilde!

Håper dere får kost dere litt denne julen.

God jul:)

Linda

25.12.2009 kl.22:32

Fineste bilde :) Sånne "knips" betyr SÅ mye og er viktige å ta vare på!

Håper dere koser dere masse i jula.

Juleklem fra Linda og William

Trude

26.12.2009 kl.01:36

Håper dere har hatt en fin juletid =) Tatt vare på hverandre og dere selv midt i denne tiden som sikkert er vanskelig for dere.

Så fint bilde, må være godt å ha bilder av den lille gutten deres...

*klemmer*

Pearl

29.12.2009 kl.14:05

Inger Lise, det går veldig opp og ned, men det er vel noe som hører med tror jeg. Vi klarte uansett å kose oss på julaften.

Hjerteroten, ja, jeg synes det er urettferdig selv! Blir både sint og trist og frustrert. Jeg kommer heller aldri til å ta noe for gitt, og når jeg en dag får nummer to kommer jeg til å virkelig være takknemmelig.. og føle meg veldig heldig.

DU er enestående! Den omtanken og den støtten du har vist meg har vært så betydningsfull! Jeg kommer nok heller aldri til å glemme deg.

Håper du hadde en fin jul med dine! STOOOR klem til deg!

Moniqas, jeg skjønner at du har det tungt, med både fortid og tankene om fremtiden nå. Jeg tenker stadig på deg, og håper du hadde en fin-fin jul! Gleder meg til du får den vesle på nyåret, det blir så fint for dere.

Klem

Torunn, Vi har fått slappet av, fartet litt og jobbet litt :) Klem

Anette, takk skal du ha. Håper 2010 kan bringe oss noen gode stunder og fine minner. Fortsatt god jul!

Pearl

29.12.2009 kl.14:16

Lisbeth, jeg føler meg ikke så sterk hver dag. Noen ganger har jeg virkelig lyst til å klikke helt.. Men jeg skjønner at jeg må holde meg opp.

Det er fint å høre at det er flere som tror våre små har personlighet. Det er godt å tenke på. Og ja, trekkene jeg nevnte er en god kombinasjon av meg og min sambo!

Håper du har hatt en fin jul med dine. Ønsker deg alt godt i 2010.

Sigrid

29.12.2009 kl.18:38

Jeg mener man blir født med personlighet, så det er ikke tvil om at Raphael har sin egen personlighet!

Raphael har dine hender : ) ... hender som holder rundt hjertet ditt bestandig for å passe på at du har det bra : )

Kine

06.01.2010 kl.22:31

Dere er helt klart like.

Jeg blir så rørt av bloggen din. Det er så ufattelig fint at du skriver. Jeg tar ingenting forgitt lenger.

Selv om han lignet på faren sin, ved første øyekast, så er det så mye han hadde fra deg. Tenk, det var inni deg han kom til. Tenk på den samhørigheten han følte til deg! Og alle kvaliteter ved deg som han også ble født med.

Tusen takk igjen for at du skriver, jeg er innom titt og ofte, og håper du aldri slutter å skrive!

Pearl

07.01.2010 kl.10:04

Sigrid, jeg håper han hadde det. Tror hvertfall det, og tenker at han hadde det. Hvordan tror du Live- Elissa var? Og liknet hun deg eller pappaen din?

Kine, det er godt å høre :) Vet du, jeg også tenker oftere slik nå, at jeg må sette pris på det jeg har og ikke ta det for gitt. Koselig at du følger med :)

Sigrid

07.01.2010 kl.17:32

Hun var en god miks: hadde min munn og mitt hår, MASSE hår, og pappaens nese. Formen på øynene var også veldig lik mine.

Jeg tror hun ville fått mitt utseende og farens styrke og engasjement. Hun var så aktiv i magen, og pappaen var verdens mest aktive person.

Hvordan går det på jobb?

Pearl

08.01.2010 kl.09:58

Sigrid, Raphael hadde også masse hår! Helt svart hehe. Artig at hun var en fin miks da, moro å se hva som likner på hvem :)

Jeg tror også den lille sjørøveren ville fått pappaens energi. Han er en skøyer og har masse energi. Som jenta di var Raphael veldig aktiv :)

Jobben går greit, litt opp og ned. Jeg sover lite, så jeg merker at det noen ganger er litt tungt, og det er vanskelig å konsentrere seg. Samtidig er det veldig godt å ha noe å gjøre, tenke på andre ting og bruke meg selv :)

Jobber eller studerer du? Og hvor lang tid tok det før du var tilbake?

Sigrid

09.01.2010 kl.00:00

Jeg går første året på videregående, allmenfag. Jeg var tilbake bare 2 måneder etter, har ikke noe familie der jeg går på skole, så ble sittende inne i leiligheten hele tiden, så da var det lettere å komme på skolen for å ikke tenke på annet en fag, i alle fall for noen timer. Jeg har verdens beste lærere som støtter meg mye, og har tilrettelagt alt for at jeg skal få fullført året!

Jeg sover og lite, så min konsentrasjon er heller ikke på topp. Heldigvis er jeg så heldig at jeg ikke trenger å pugge/lese for å huske ting, det setter seg i hodet med en gang, så jeg har kun seksere!

Jeg har verdens beste venner, og etter at Alexander døde, så har vi vært på spa en gang i måneden, og dette har blitt noe vi skal fortsette med for det gir meg noe å se frem til hver eneste måned, også er det en fin venninneting. Det blir litt dyrt, men jeg trenger det for å få fylt på med litt energi, i alle fall for en liten stund, og jeg synes faktisk at jeg "fortjener" det!

Hva er det du jobber med? (kan hende jeg har lest det, men husker ikke helt..)

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits