Termin i går

I går skulle jeg hatt termin. I går skulle, i følge UL, Raphael kommet. Det er en tanke jeg ikke liker. I stedet er det nærmere åtte uker siden han ble tatt ut. Jeg trøster meg stadig med at jeg fikk to dager med sjørøveren min. Jeg hadde gjort alt igjen for de to dagene, lett.

48375261257675530356

Mommy loves you. Tenker på deg hele tida.

27 kommentarer

Det er så trist. En alt for liten kiste.

Stå på :-)

En mamma

30.11.2009 kl.10:48

Hei kjære deg:)

Skjønner godt at det er en sår dag for deg i dag. Det blir nok lett sånn at man fokuserer veldig på dager/ datoer osv og legger mye mening i dem, det har jeg full forståelse for.

Jeg har et kjempefint lys stående i kjøkkenskapet som jeg ikke har brukt enda fordi det er så fint, har spart det i over to år. Nå skal jeg tenne det med en gang for Raphael, og sender noen ekstra varme tanker til deg:)

Jeg tenker fortsatt mye på deg og engelen din, og gleder meg over at du holder liv i bloggen din fortsatt. Det er veldig koselig å få love til å følge deg videre!

Stor klem til deg:)

tinamaogbabybenjamin

30.11.2009 kl.11:06

Huff, det må være vanskelig å tenke på, ja. :/ Er så rørende og trist å se den lille kisten, det blir så virkelig!

Kondolerer så mye med tapet av samboers bestemor, så forferdelig trist... Vet hva du mener med at disse gamle i slekten er limet som holder den sammen! Min farmor var av samme kaliber, husket på alle og fulgte med på det som skjedde innen familien.Leiligheten hennes var samlingspunktet, hvor hun holdt lunsj hver lørdag. Er vondt å miste de gamle, farmor døde i sommer etter å ha falt hjemme med påfølgende operasjon og lungebetennelse.

Nå håper jeg det er slutt på tragiske hendelser for din del på en stund, så du ikke mister motet, men klarer å holde hodet over vannet og etterhvert karre deg opp på land! Stå på!

:o)
Får tårer i øynene når jeg ser det bildet. Klump i halsen.. det er så trist...

Perla

30.11.2009 kl.11:28

Hei igjen En mamma :)

Surra litt med innlegget, det skulle stå i går. Ja, det blir veldig dato-fokus. DEt er på en måte det eneste jeg har igjen, liksom..

Åh, jeg ble så rørt når du skal tenne det fine lyset ditt for Raphael! SÅ snill og så god du er.

STOR klem til deg

Sigrid

30.11.2009 kl.12:52

Et skrekkelig bilde, ALDRI skulle man ha sett slike små kister ...

Pearl

30.11.2009 kl.13:17

Sigrid: Nei, de er altfor små :( Hvordan er det med deg om dagen?
Blir så utrolig lei meg.. Kan ikke fatte og begripe den sorg dere må igjennom.

Ordene blir fattige og jeg føler ingenting jeg sier kan strekke til i den mening jeg vil den skal..

Men jeg tenker på dere daglig!

♥Maria Theresa

30.11.2009 kl.14:35

Uff, så utrolig tris. Kondolerer! :(

Stå på videre...

Michelle T

30.11.2009 kl.22:54

Herregud for en liten kiste. Det skulle ikke vært mulig :( Jeg tenker på deg hver dag, og håper at ting begynner å bli lettere snart! Huff, så utrolig trist.

Stor klem til deg!

orakel

01.12.2009 kl.12:29

...bildet sier mer en tusen ord, ord blir fattige.

Det har vært mange vonde ting for dere i det siste, nå kan det snart bare gå en vei...å det må bli gode tider snart for dere håper jeg.

varme klemmer

Pearl

01.12.2009 kl.15:20

orakel: Du er så snill. Jeg klarer ikke helt å se enden av tunnelen enda, men håper at det snart letter seg. STOR klem til deg.

RiRRi

01.12.2009 kl.16:10

8 uker allerede... helt utrolig så fort tiden går.. selv om det sikkert føles som en evighet siden du så han for dere... Nydelig bilde! Og nydelige blomster :)

Hilde!

01.12.2009 kl.19:32

jeg syns du er så sterk! jeg ønsker at det blir et lys i tunnelen for dere!;) det fortjener dere så! stor førjulsklem fra oss! ;)

Madelen85@live.com

02.12.2009 kl.10:21

Så ufattelig trist:(

mooremiri

02.12.2009 kl.11:33

huff milla<3 jeg tenker sånn på deg! Jeg hadde selv termin 3.jan. det var pyton... 7.jan var begravelsen... det hele ble så feil...

Sigrid

02.12.2009 kl.17:12

Det går opp å ned .. hver dag er en ny utfordring, men med hjelp av gode venner, skole og familie så går det. Jeg ser mye på de få bildene jeg har, og lyset til lille og englevennene er alltid tent : )

Hvordan går det med deg da ??

Perla

04.12.2009 kl.09:21

Sigrid, skjønner godt at du føler hver dag er en utfordring. Man vet jo egentlig aldri hvordan man føler seg når man står opp.

Jeg sitter ofte men en følelse av håpløshet, og sug etter noe (som jeg aldri vet hva er om du skjønner), gjør du?

Lyset er alltid tent hos oss også. :)

Linn Elisabeth

05.12.2009 kl.21:38

Jeg blir alltid tom for ord når jeg skal forsøke å si noe... Det er bare så trist å se den lille kisten.. Men allikevel er jeg glad for at du fikk de 2 dagene, vet de har betydd mye for deg!

Jeg føler med deg og sender deg en stooooor klem <3

Monajenten

07.12.2009 kl.01:10

Gud så jævlig. Rett og slett. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si.

Jeg er lei meg på deres vegne og tenker på dere. Ord blir fattige.

Klem.

Sigrid

07.12.2009 kl.14:47

Ja, skjønner kjempe godt. Har det slik selv .. det er det siste jeg kjenner før jeg sovner (de nettene jeg sover), og det første jeg kjenner på morgenen.

I det siste har jeg hatt store problemer med å sove, har mareritt de få gangene jeg sover .. eller, kan kanskje ikke kalle det mareritt, drømmene er om Alex og lille mi, og om hvor fint vi skulle ha det. Hvis jeg forteller vennen mine om det, sier de bare at det må jo være godt å drømme om de, men det ødelegger meg bare mer og mer ... føler meg enda mere alene etter hver drøm. Drømmer du mye om lille sjørøveren din ?

Klem <3

Lena

08.12.2009 kl.07:00

Det må ha vært en tøff dag å komme gjennom for dere. Får vondt i hjertet når jeg ser den lille kisten, det er hjerterått. Dere har jammen hatt en tøff tid, og har det vel ennå. Håper dere har mange gode støttepersoner rundt dere. Det fortjener dere.

Michelle

08.12.2009 kl.19:16

jeg gråter og gråter når jeg leser om sjørøveren. Dere er helt fantastiske som deler dette, og ikke minst hadde gått gjennom ting på nytt for så kort tid. Det er respekt. Om verden hadde vært fylt mer mennesker som dere ville den nærmest vært perfekt

Pearl

08.12.2009 kl.20:20

Hilde, du er så snill. Man må bare være sterk. Å legge seg ned er ikke noe alternativ for meg. STOR klem :)

Madelen, ja, det er trist. Tror den følelsen kommer til å bli værende.

Miriam, tenker på deg også, stadig. Ønsker deg så mye godt.

Linn, du er alltid like god. De to dagene er de mest merkelige, utrolige, skrekkelige og mest fantastiske i hele mitt liv.

Klem

Mona, Takk :) Man sier ofte "ord blir fattige", men akkurat de ordene, den setningen betyr mye likevel.

Sigrid, huff... det værste er å ligge og vri seg om natten :( Jeg kan ikke forestille meg alt du har gått gjennom, og det gjør så vondt å vite at noen må ha det så jævlig :( Skjønner at du føler ekstra på den tomheten når du drømmer om den, men det ligger sikkert mere i de drømmene. Jeg tror virkelig at drømmer kan si mye, det er jo underbevisstheten som snakker. Kanskje det er en "forsvarsmekanisme" som blir hentet fram når du sover, for å holde minnene i live...

Jeg drømmer mye om han, både som han selv om som en annen skikkelse. Noen ganger er det veldig merkelig, andre ganger fryktelig trist og noen ganger kjempedeilig! Jeg er glad jeg drømmer omhan, for da er han nærmere føler jeg. Men aller føler ulikt på akkurat det.

Klem

Lena, det var rart, tomt.. ekkelt.. Men man må jo gjennom det.

Michelle, så snilt sagt. Det å dele, det var på en måte noe jeg følte jeg måtte i begynnelsen, slik at andre kunne finne alt jeg ikke fant når jeg søkte på nettet. Nå er det bare fint, for jeg har møtt en så fantastisk støtte, og fått komme i kontakt med noen utorlige damer :)

Sigrid

08.12.2009 kl.22:55

Jeg merker at det er godt å drømme om Live og Alex når jeg ikke er alene, for da kan jeg snakke om det jeg har drømt med en gang jeg våkner.

Du sier du at noen ganger drømmer om han som en annen skikkelse? Hvordan skikkelse da?

Tenker mye på lille sjørøveren din, og jeg har sagt klart i fra til Alex at han må holde et øye med han : )

Perla

09.12.2009 kl.11:26

Sigrid, hehe, det er bra du passer på ;)

Skikkelse... litt feil ord av meg å bruke, men noen ganger kan det være en baby eller et lite barn, uten at ansiktet kommer fram om du skjønner. Andre ganger er det helt tydelig at det er han. Noen ganger vet jeg ikke.. jeg ser han ikke i drømmen, men vet at han er med på en måte..

Gro Anita

09.12.2009 kl.19:50

Tårene fosser nedover kinnene mine....... Dette bildet kommer jeg aldri til å glemme.....

Det er såufattelig trist at du ikke fikk mer enn to dager sammen med han....

En av mine beste venninner opplevde det samme som deg... Sønnen hennes hadde ikke fostervann, og lungene fungerte ikke.... Hun har en grav hun besøker han på, og hun har lært seg å leve med sorgen.... Men det er tøft!

Jeg håper og tror at du har mange rundt deg som hjelper deg!!!!

Mange mange varme klemmer

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits