Et lys til de små

raphael

Jeg har lyset for Raphael tent hver dag. I dag må han dele lyset med flere andre englebarn. Lyset er i dag ikke bare for min sjørøver, men også de andre englebarna som ikke er her lenger.

Gabriel, Leon, Max, Markus, Emmeline, Cèline, Live-Elissa

Jeg har tenkt en stund på hva jeg egentlig skal bruke bloggen til videre. Kan jo fortelle om dagene videre, det er ikke noe problem. Men er det noe spesielt dere ønsker å vite, eller noe spesielt dere ønsker jeg skal skrive om??
Kom med det om dere har noe dere lurer på, og nei, dere trenger ikke være redd for å si noe feil, jeg tar det meste ganske greit,  og er ikke så veldig hårsår :)

19 kommentarer

Hilde!

19.11.2009 kl.10:30

hei! ;) veldig koselig å følge med på bloggen din videre;) jeg håper du vil fortsette!:) jeg ønsker å vite hva slags planer dere har for julen? hva er deres tradisjon?

Klem fra Hilde og Elin;)

Moniqas

19.11.2009 kl.14:51

Nå ble jeg rørt Milla. Det er godt å vite at andre tenker på gutten min også. Jeg tenner lys for englebarna våres hver dag jeg også.

mette

19.11.2009 kl.17:29

Takk for en flott og meningsfull blogg.

Klem Mette. 43 år og mamma til 2

Thea Louise

19.11.2009 kl.20:32

Jeg må bare få si hvor imponert jeg blir over deg. For hver gang du skriver noe så imponerer du, du har ett enormt pågangsmot, en enorm styrke mange sikkert misunner deg! Jeg håper du og samboeren din klarer og passe på hverandre og trøste hverandre så godt det går. Stor klem fra meg og Aurora (6måneder)

mooremiri

20.11.2009 kl.14:04

sv: tuusen takk søte du! <3<3

ja det er utrolig tungt disse dagene..:(

men jg vet det vil komme bedre dager..

lysene oversvømmer hele leiligheten nå...

og Raphael sitt lys står på bordet ved siden Cèline sitt<3

Michelle T

20.11.2009 kl.17:51

Jeg syns du skal skrive om det du vil :) Om du vil skrive om hverdagen din, om tanker, osv, så gjør det! Jeg synes iallefall det er godt å lese om deg og hvordan du har det.

Stor klem!

cindy

20.11.2009 kl.20:25

jeg fatter ikke hvor du får styrken din fra! du er helt utrolig. jeg har aldri blitt så trist av å lese noe tror jeg, men samtidig så gir du andre styrke til og holde ut ting. du ser alltid ett lys i det du opplever og i en sånn sitvasjon må det være vanskelig. du er en kjempe god mor og kommer nok til og bli det for ditt neste barn og. jeg ønsker deg og din familie alt godt for fremtiden!

Linn Elisabeth

20.11.2009 kl.21:32

Rørende.....

Jeg synes bare du skal bruke den til å fortelle om hvordan ting er for deg videre.. Hvilke ting du bedriver dagene med for å komme deg igjennom dette, innlegg som dette - det er så trist å høre om alle englebarna som ikke er her lenger :( Men samtidig så viktig å høre om andre historier og hverdager enn "A4" hverdagen.

Egentlig kan du blogge om hva som helst, jeg liker bare å følge med deg og er glad for at du i det hele tatt blogger :)

Klem!!!

Linda

21.11.2009 kl.13:03

Kjære Pearly. Håper alt står bra til med dere. Er inne å kikker på bloggen din hver dag og minnes den fine stunden du hadde med lille sjørøvern. Synes det er slott at du tenner lys for han og andre englebarn. Er viktig at man ikke glemmer de som brått blir revet fra en.

Gleder meg også at du ikke har fått skrekken til å prøve på nytt, det beundrer jeg virkelig. Vi får krysse fingrene på at det går bra neste gang :)

Stå på, dere er utrolig sterke!

Lisbeth

21.11.2009 kl.13:27

Du har en blogg som er helt annerledes enn andre føler jeg, den har et innhold man ikke finner så mange av. (Jeg vet ingen) Du har bydd på deg selv og livet ditt på en måte som har gjort at det har blitt umulig å ikke favne deg og "bli glad i deg". Høres kanskje rart ut, men det er iallfall sånn jeg føler det.

Jeg vil gjerne følge dere videre, det er ikke de store og dramatiske hendelsene som bør dominere, men hverdagen... - Håper jo at dagen kommer som dere får et nytt lite knøtt og konsentrere dere om, en lillebror eller lillesøster til lille Raphael :)Hvis jeg ikke tar helt feil er det vel hans lille hånd jeg kan se på bildet ved lyset.....

Ønsker dere en god helg..

Hilsen med gode klemmer fra En farmor.

Mariann

21.11.2009 kl.20:45

Jeg vil gjerne følge med deg videre :) Bare skriv om hvordan hverdagen din er og kansje en gang i blant ta opp temaer som du brenner for?. osv. Vi vil gjerne høre mer fra deg! :) Det blir jo som en dagbok du deler med andre som setter stor pris på det. Tenner ett lys for lille gutten din ikveld. Mange klemmer fra Mariann og Nathalie (11mnd)

Lena

22.11.2009 kl.11:53

Jeg synes du skal blogge om akkurat det du føler for. Jeg kommer til å følge bloggen din videre uansett.

Antemor

22.11.2009 kl.14:15

Jeg synes du skal skrive om akkurat det du vil. Jeg kommer ihvertfall til og følger bloggen din videre. Du og lille sjørøveren din dukker stadig opp i tankene mine. Og jeg håper du fortsetter og dele tankene dine med oss!

Hilde&Tobias

22.11.2009 kl.23:35

Jeg har utfordret deg på bloggen min;) Bare en sånn koselig utfordring:)

Jeg ønsker også at du skal fortsette å blogge, om hva som helst;) Jeg vil følge den uansett! Om jul, romjul, nyttår, ja alt....

Klem

Perla

23.11.2009 kl.13:52

Hei og hopp!

Skal fortelle litt mere senere i dag, ta utfordringen og svare litt :) Er for øyeblikket på jobb, så det er lettere når jeg kommer hjem. Har vært fullt opp de siste dagene, i tillegg til at jeg har vært som en jojo, så bloggen ble lagt litt til side.

Sigrid

23.11.2009 kl.18:03

Så rørende <3

Raphael har sitt eget lys sammen med Live sitt som lyser hver eneste dag fra jeg kommer hjem fra skolen, og til jeg legger meg.

Pearl

23.11.2009 kl.18:13

Moniqas, jeg har tenkt masse på gutten din etter jeg vi fikk kontakt :)

Mette, takk for at du sier det :)

Thea Louise, Synes du?? Hehe, takk.. blir litt satt ut, for tenker ikke sånn selv.. bare skriver. Jeg og min sambo er flinke med hverandre :) Vi var veldig close og samstemt fra før, så det er lett for oss å respektere hverandres måte å sørge på.

Klem

Cindy, så mange fine ord!!! Tusen takk... jeg har lært gjennom livet at man må være sterk, men også at man finner uant styrke når man MÅ! Og i denne situasjonen MÅTTE jeg bare finne den. Jeg gikk først rett i kjelleren, men å bli der var ikke aktuelt. Jeg måtte komme meg opp av den for den lille gutten jeg hadde i magen sin skyld...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar!

Lisbeth, det er fint å høre at du synes bloggen min er anderledes :) det liker jeg å høre.

Det var også en utrolig varm og koselig kommentar du la igjen her, tusen takk :) Husker jo godt nicket ditt, du har jo fulgt meg en stund.

Hverdagen min er ikke sånn kjempespennende, hehe. Jobb, deretter er jeg hjemme og baaaare slapper av. Liker meg godt hjemme :)

Ja, det er hans hånd :) Pappaen hans som holder han i handa der! Vi har tatt flere bilder og satt dem sammen i en stor ramme som vi har hengt i gangen.

Klem

Mariann, temaer og slikt kommer nok skal du se, hehe :) Skal nok ikke slutte å bloggen, men står litt sånn og lurer på hva jeg egentlig kan by dere på :)

Takk for tent lys!

Klem

Lena, koselig at du følger meg videre :)

Antemor, jeg skal fortsette å dele så godt jeg kan :)

Sigrid, tenker stadig på deg. Hvordan går det?

Sigrid

25.11.2009 kl.15:28

Det går greit, alt tatt i betraktning. Hver dag gjør ting litt bedre : )

Pearl

25.11.2009 kl.21:27

Sigrid: Jeg skjønner ikke hvordan du klarer det... Men som jeg selv har kjent, man får uante krefter. Jeg tenker masse på deg,jeg. Aner ikke hvem du er engang, men... Vil bare gi deg en klem.

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits