OppdateringerHei alle sammen!

Etter avtale med Pearl så lager jeg dette innlegget, hvor jeg kommer til å legge ut oppdateringer etterhvert som jeg får de fra henne. (I stedenfor å poste opp fler innlegg, kommer jeg bare til å oppdatere dette med dato og klokkeslett foran)

Jeg har fortalt henne om all støtten hun får av dere her på bloggen, og hun setter såå utrolig stor pris på det! Det skal dere vite! Som hun selv skrev til meg i sta: "Utrolig, fremmede mennesker som gjør alt dette for meg! Jeg trodde ikke det var så mye godhet rundt i verden! Og alt folk skriver til meg er så snilt! - Jeg trodde aldri så mange skulle engasjere seg, jeg blir så rørt!".
Hun nevner spesiellt Ane og Mammas verden, og beskriver dere som to helt utrolige damer! Hun takker dere for at dere har engasjert healere og alt for henne. "jeg kan ikke få takket dem nok", skriver hun. Hun takker for bamsene:)


Fredag, 9 oktober kl. 22.30: De TROR de har nyrefunksjon på et eller annet nivå. Den lille har kateter gjennom magen, og urin produseres. Tilstanden er fortsatt alvorlig. Lungene er problemet og vi krysser alt av fingre for at sjørøveren skal kunne bruke lungene sine, skriver hun.

Når det gjelder Pearl selv, så har hun desverre ganske kraftige smerter og til tross for at hun får mer smertestillende enn normalt, så hjelper det ikke stort. Hun fikk en ny sprøyte nå klokken 23.30, så håpet hun at hun fikk sove litt etter det. Hun er forståeligvis veldig sliten.

Jeg kommer med mer oppdateringer når jeg hører fra henne i morgen. Fortsett å sende henne gode tanker, be, tenn lys og alt dere gjør for henne. Som sagt så setter hun utrolig stor pris på dere alle sammen!


Eireen (Ri`)

36 kommentarer

ladypositiv

10.10.2009 kl.00:39

Jeg skal sende bønner og varme tanker.....er med hele veien....

nuss nuss

This is Erin <3

10.10.2009 kl.00:46

Skal sende alle tankene jeg sende kan, og be til høyere makter om at lille sjørøveren holder seg fast til denne verden!! Har ikke ord for hvordan det knyter seg i halsen og brystet nå.. tar jo til tårene som om det skulle vært min egen!! Hils til pearl og gi henne en god klem. Jeg tenker fælt på hvordan det går, akkurat som så mange andre her!!

klem fra Erin.

Jojoo

10.10.2009 kl.00:46

Takk for oppdateringene Eireen :) Tenker så mye på henne.. Håper han klarer seg og at hun selv blir bedre snart. Ikke nok med psykisk, nå har hun det vondt fysisk og.. Faen ass, det er så urettferdig! Krysser alt jeg har for dem!

Ida

10.10.2009 kl.00:49

ÅH..Her tennes lys og bønner blir sendt til Pearl, samboeren hennes og den lille sjørøveren.. Jeg krysser alt som kan krysses for dere..Venter spent på neste oppdatering..

Gode varme klemmer fra Ida

Vibeke

10.10.2009 kl.00:57

Fint å få oppdateringer, for jeg tipper alle er like spente som jeg er. Jeg fortsetter å håpe for dere, for dere fortjener alle 3 at lillegutten klarer seg! :) Sender varme tanker til dere i nattetimene!

duracellbaby

10.10.2009 kl.01:09

Tenker masse på denne lille familien;) Og håper på et aldri så lite mirakel;)

Helt utrolig! Denne familien (som jeg ikke aner hvem er) er i mine tanker nesten hele tiden. Går ikke mange sekundene imellom hver gang jeg tenker og håper;)

Denne historien har virkelig rørt mitt mammahjerte.
Jeg har en magefølelse som sier meg at dette vil gå bra:-)

Sykehusene er flinkere nå en det dem var før i tiden og jeg tror virkelig på healing :)

Fortsetter å krysse fingrene å be for dere !

Tonje

10.10.2009 kl.01:21

Tusen takk for oppdateringen! jeg har skjekket denne bloggen så sykt mange ganger siden torsdag får å vite mer og endeli kom det! :)

Jeg har bed kjempe masse og komme fortsatt til å be! håper den lille klare seg!

Håper det kommer til å gå fint med både mor å barn!

karrieremamma

10.10.2009 kl.01:32

Har tenkt masse på dem siden torsdag og vært inne og sjekket bloggen flere ganger. Krysser fingrene og sender Pearl, samboeren og den lille varme tanker.

Det gjør vondt å tenke på. Håper det går bra. Ikke gi opp håpet.

Mirakler skjer.

Masse lykke til i dagene fremover. Kommer til å fortsette å følge med på bloggen. God bedring!

Malin

10.10.2009 kl.01:32

krysser alt jeg har av fingre og tær for at alt skal gå bra med den lille sjørøveren din, tenner et lys for dere og håper at følelsen av at dette skal gå bedre enn forventet stemmer...! <3 Lykke, lykke til, følger med på dere og heier på dere..! :)

Stor klem

voksen mamma

10.10.2009 kl.01:34

takk for oppdatering, har sikkert sett på denne siden 100 ganger i dag, måtte se nå før jeg legger meg, Tankene å håpet for dere er der hele tiden, det er et lite lys, det er håp, å for hver time som går...øker tjansene....lykke til lille famile, en altfor tøff start har dere fått, men håper da at det skal trille gledestårer snart.....kjemp videre i natt :)

Aina

10.10.2009 kl.01:36

Så flott at du kan oppdatere for henne ;)
Den nye bakgrunnen på bloggen var fin, men det var dessverre ganske vanskelig å lese teksten...

Krysser fingrer og tær for den lille, og håper og tror han er sterkere enn de trodde ;)

Aina

10.10.2009 kl.01:39

Haha, det var visst bare dataen min som ikke var særlig samarbeidsvillig en stund, for nå gikk det plutselig fint å lese, med mintgrønn bakgrunn :)

Prego RiRRi

10.10.2009 kl.02:12

Har det vært en annen farge her før? jeg har ikke gjort noen endringer på sideoppsettet jeg(og husker ikke hvilken farge det var før?)

Igjen, på vegne av den lille familien, TAKK for alle komentarer!

Ronja

10.10.2009 kl.02:36

Jeg tenker på den lille familien hele tiden.

Syns det er så urettferdig at noen skal måtte oppleve noe så grusomt som dette. Jeg klarer nesten ikke å fortelle om bloggen her uten å felle noen tårer. Jeg syns det klumper seg i halsen og brystet når jeg tenker på dere. Jeg håper virkelig at dette er en mirakel gutt som kommer til å klare seg!

Masse varmetanker og klemmer <3

anne

10.10.2009 kl.06:25

Tusen takk for at du bringer videre hva som skjer med Pearl og hennes lille familie. Godt at der er håp for at det skal gå bra med den lille "sjørøveren".
Jeg må bare få takke deg for at du bringer hennes ord videre - for vi er så fryktelig mange som som undrer, håper og ber for henne, familien og spesielt lilleprins. Håp betyr alt - og håp sendes fra oss alle og enhver. Forferdelig tøff start på livet - men dette er en kjemper - og dette må gå bra.

Antemor

10.10.2009 kl.07:13

Takk for oppdatering! Tenker masse på deg og din lille familie Pearly :-) Dette bare MÅ gå bra det!!!

Tone

10.10.2009 kl.07:38

Nå har eg nett tent eit stort lys for dei begge to! tenker mye på dei, å håper så inderligt det skal gå bra med dei! mange tanker sendes til Pearly!

En mamma

10.10.2009 kl.08:30

Takk for nok en oppdatering.

Jeg klarer ikke å slutte å tenke på dem, og håper så inderlig at det går rette veien på Rikshospitalet. Håper at lungene nå kommer i gang, sånn at sjørøveren kan få litt skikkelig fremgang. Men det var flott å høre at nyrene sannsynligvis er i gang, bare det er jo helt fantastisk!

Sender noen ekstra varme tanker til Pearly som ikke føler seg bra, det er synd hun skal slite med så sterke fysiske smerter midt i alt dette. Men velger å tro at hun blir godt ivaretatt, og at smertene letter litt for hver dag.

Igjen; all mulig støtte og omtanke sendes til den lille familien:)

hjelpestikker

10.10.2009 kl.08:59

Ååh! Bra det endelig kom en oppdatering, har tenkt så mye på henne! Off, for en vanskelig situasjon! Vet ikke hva jeg skal si, annet enn at mine tanker er der for henne og den lille! Og familien deres.

Therese =D

10.10.2009 kl.09:18

Jeg tenker på ufattlig mye på dere pearl!! Tror virkelig dette kommer til å gå bra! Skal tenne lys for dere i dag også, og sende så varme tanker jeg kan til dere!!

Lisa Mari Remme Helle

10.10.2009 kl.09:18

Jeg får en trang til å skrive her inne hver gang jeg er innom bloggen...Men finner aldri ord!! Ingenting kan forklare hva dere må gå igjennom nå!

Jeg er en jente med en datter på 1 år å en til på vei inni magen...Jeg har etter å lest denne bloggen satt uffatellig pris på at jeg i det hele tatt kan få ha et normalt å fullt ut svangerskap..

Jeg forteller mine venner om denne siden å jeg kjenner selv at jeg sitter med en klump i halsen hver gang jeg leser her inne.

Ville egentlig bare komme innom for å gi min fulle støtte å si at du er en utrolig sterk jente å du får ordet ditt ut helt til Giske Kommune(Liten kommune uttenfor Ålesund). Vi hører å vi ber for deg å din lille skatt. Du er i våre tanker å drømmer å vi håper å krysser alt for at dere får komme hjem som en familie.. Ha positive tanker,ta bilder å ikke vær redd for å be om hjelp å støtte fra dine nærmeste denne tiden fremover. Å vi her inne er her for deg...

smurfebella

10.10.2009 kl.09:25

Takk for oppdatering! Æ tenke mye på dåkker alle tre heile tia, håpe å ønske att d skal gå bra! Men han e jo en liten fighter den lille sjørøveren, så stå på lillegull! Vær sterk, å hold fast i livet! Sende mange gode tanka å ønska til dåkker alle!

-Isabell-

Marianne

10.10.2009 kl.10:00

Takk for oppdatering.

Håper sykehuset har gjort det de kan for Milla slik at hun er sterk og frisk til å kunne konsentrere seg om sin lille sjørøver.

Vi håper, ønsker og tror at den lille familien skal klare seg. Våre tanker går til dere alle tre.

Klem.

tinamaogbabybenjamin

10.10.2009 kl.10:12

Tusen takk for oppdatering! Krysser fingre og tær, tenner lys, og håper så inderlig på et mirakel!

Tenker masse på dere <3

Elin

10.10.2009 kl.10:13

Tusen takk for oppdatering!! Tenker ufattelig mye på den lille sjørøveren, mammaen og pappaen hans. Han må være sterk og jeg håper så inderlig dette går bra.

Silje-

10.10.2009 kl.10:17

Tenker så mye på dere! Krysser alt jeg har får at sjørøveren skal klare å bruke lungene sine etterhvert :)

Ber for dere å tenner et lys for dere alle 3 :)

Marthemamma

10.10.2009 kl.10:26

Tusen takk for at du holder oss oppdatert!! Tenker på de 3 på sykehuset mange ganger om dagen. Tror den lille piraten er litt av en fighter, han vil visst ikke gi opp så lett, og godt er det! Sender også mange varme tanker til pappa'n og ikke minst Pearl som tydeligvis ikke har det så godt etter fødselen.

Vi håper!!

Mona

10.10.2009 kl.10:51

Tusen takk for oppdatering.

Her tennes det lys idag også, og vi tenker masse på de 3 som er på sykehuset. Håper Pearl blir bedre snart, det tar ekstra på å slite med fysiske smerter nå når hun trenger all energi hun kan få.

Vi krysser fingre og håper på at alt går bra. Varme tanker og mange lykkeønskninger fra oss.

GNM

10.10.2009 kl.11:19

Tusen takk for all oppdatering!

Jeg har fulgt med en stund, men har ikke skrevet noe før. Det er vanskelig og ordlegge seg i slike situasjoner. Dere er i tankene mine hele tiden. Jeg har sendt masse healing til den lille sjørøveren, mor og far.

Jeg skal fortsette og sende healing.

Ønsker dere alt godt!

Guro

Linn Andersen

10.10.2009 kl.11:20

Jeg krysser fingre & tær og ber for at alt skal gå bra!

christine

10.10.2009 kl.11:38

Tenker masse på henne og den lille sjørøveren.

Flott at du holder oss oppdatert...

Aud-Karine

10.10.2009 kl.14:12

Varme tanker til henne.

Krysser fingrene :)

Fint at du holder oss oppdatert!

Signe

10.10.2009 kl.22:38

Leste denne bloggen først i dag... har tenkt på deg siden da. Håper og ber om at dette må gå bra!

Ma

11.10.2009 kl.02:47

Jeg leste igjennom bloggen din for 2 uker siden, fikk sjokk nå¨som jeg leste den triste nyheten! Dere har en vond tid i vente, men hold sammen. Føler virkelig med dere. kondoloerer så mye!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits