6 days to go

Jeg prøver å ikke tenke så mye på dagen som skal komme, men det er neimen ikke lett.. Nå merker jeg virkelig at følelsene svinger.
Sjørøveren min er så vanvittig aktiv at han vekker a mor flere ganger om natta. Bevegelsene kiler med i siden, såpass at jeg må le enkelte ganger... Noe han gjør nå, as we speak.. kanskje han vil hilse ? :P
Tror hans hobby er å ligge hardt på blæra mi slik at jeg må tisse ørten ganger om dagen og om natten... Men jeg ville ikke hatt det noe anderledes, for å kjenne han er det deiligste som finnes!!!!!
At jeg kanskje aldri mere får kjenne han om seks dager gjør meg så j*** forbanna akkurat nå!!

316

31+6 uker i dag!!! Når jeg tenker tilbake så har tida gått så himla fort!!
Jeg husker jeg tenkte at tida fram til termin kom til å virke som flere år da jeg fant ut at jeg var gravid!! Men det har gått så fort!!
Jeg tenkte at jeg ikke ville handle inn noe før det hadde gått tre måneder og at det ville virke som en evighet, men det har gått så fort!
Tida fram til vi fikk vite kjønn gikk så fort!
Nå er det egentlig to måneder til termin, og ALT er så og si kjøpt inn, bortsett fra noe klær, flasker og badeting og småting... Alt er egentlig på plass for han. Senga, dyna, bilsetet osv osv... Men så er det ikke sikkert at han får bruke alt sammen. Antakelig får han ikke det...
Når jeg tenker over det, så burde jeg bare holde han i magen til evig tid ;) Hehe....

klær

Stellebenk og alt er klart for han....

MEN, det var egentlig ikke alt dette jeg skulle skrive, har ikke så gode tida på meg.
Jeg leste igjennom kommentarene på forrige innlegg (like rørt som vanlig ble jeg), og selv om jeg ikke har fått svart på dem enda må jeg legge opp en link caroline la ut.

http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0

Denne var sterk, men samtidig så fin. Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake!

57 kommentarer

JB

01.10.2009 kl.11:26

Kjære deg. Jeg tenker så mye på deg og din lille sjørøver. Det er veldig bra at dere har kjøpt inn alt til han, og ikke nøl med å ha det framme, det er faktisk god terapi, og det ligger mye håp i det. Sender deg alt jeg kan av positive tanker, og ønsker at du får styrke i de vanskelige dagene som kommer.

Stor klem fra JB
Tenker masse på deg.. Jeg tror ikke jeg hadde klart å skrive om det på samme måte som det du klarer. Det er så vanskelig å sette seg inn i hvordan det må være. Håper virkelig det går bra..

Gro

01.10.2009 kl.12:26

Vil bare si at jeg tenker på dere og håper det beste for dere. Utrolig sterkt og rørende å lese bloggen din. Masse lykke til!!

mk

01.10.2009 kl.12:45

Du er utrolig sterk. Trur ikke jeg hadde taklet slik situasjonen like godt som du gjør.

Ber for deg og din lille.

Trude Tvillingmamma

01.10.2009 kl.13:23

Første gang jeg har tittet innom bloggen din i dag - og jeg har lest igjennom alt du har skrevet til nå. Sitter med hjertet langt i halsen og vet ikke hvordan jeg skal formulere meg i det hele tatt. Det er rart hvordan man så fort kan sette seg i andre sin situasjon - men ingen vet akkurat hvordan du har det, annet enn deg selv. Jeg har så fryktelig vondt av deg og håper virkelig at til tross for lave prosenter - at det vil ordne seg. Du virker utrolig sterk - og dette er en side jeg er veldig glad for at du har nå i den situasjonen dere er i. Uvitenhet er forferdelig! Jeg krysser alt jeg eier og har og sender mine tanker over til dere.

tinamaogbabybenjamin

01.10.2009 kl.14:01

Ville bare sende deg en god klem. Føler ord blir så utilstrekkelige.. Så nå er klemmen oversendt til deg, fikk du den? :)

Tenker på dere i denne vanskelige situasjonen. <3

Ida

01.10.2009 kl.14:47

Hei på deg!

Jeg er så glad jeg kom over bloggen din! Jeg måtte sette meg ned en kveld og lese alt som var skrevet, og jeg er så imponert over måten du tenker på, og måten du formulerer dette videre til oss. Jeg er innom her titt og ofte, og tenker på deg og dere. Jeg krysser fingrer, tær og alt annet som kan krysses for at dette skal gå bra!

Kristine

01.10.2009 kl.15:31

huff, jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Tenker på deg og sjørøveren i disse vansleige dager. Håper virkelig det ordner seg for deg. Du er utrolig terk om klarer å skrive om dette..

Hilsen fra Kristine

Nari Regina

01.10.2009 kl.16:19

Hei du! : )

jeg vil bare si at du virker som ei utrolig sterk ei jente og håper du klarer dette!

legg meg gjerne til på msn, da blir jeg glad : ) - kan snakke med meg om du vil.

NariRegiinaa@hotmail.com.

håper det går bra med deg og dine.

klem<3

Heidi

01.10.2009 kl.16:22

Det er så flott at du forbreder ankomsten til lillegutt! Og krysser alle fingre for dere :) Miraler kan skje!

:-*

Ane

01.10.2009 kl.16:29

Hilse tilbake til sjørøveren din!

Håper så inderlig dette går veien for dere, det virker iallefall som en sterk gutt der inne.

Måten du skriver på beskriver personligheten til den lille ganske så masse...føler jo nesten man blir "kjent" med han også igjennom bloggen. Tenk å røre ved så mange hjerter allerede når man ikke er født enda engang....det er det ikke mange som kan skryte på seg.

Tenker masse på dere!

Klem!

murmeluppa☪

01.10.2009 kl.16:48

Hei....jeg leste om bloggen din hos vaskekost, og som henne ble jeg sittende og lese meg bakover i innleggene, med tårer og smil om hverandre... Jeg håper på det beste for deg! lykke til! og jeg bare MÅ avslutte med en klem, etter alle disse innleggene synes jeg du fortjener en! *klem*

Charlotte

01.10.2009 kl.18:12

Kjære vene... Har lest og grått meg igjennom hvert eneste innlegg her nå og jeg aner ikke hvor du får styrken din fra, men all ære til deg!!!! Er helt målløs her jeg sitter.... Krysser armer, fingre og tær for at denne lille mageboeren kommer til å bli et levende mirakel :)

Zero or everything

01.10.2009 kl.18:39

They tell you, "don´t get your hopes up". I tell you, just do it, just hope. For us humans there is only hope. It is sometimes all we have.

My tears are falling for you and your angel. I pray and hope for the best everyday.

caroline

01.10.2009 kl.20:39

Håper jeg ikke gjorde vondt verre da jeg la ut linken. Mente bare at man bør ta vare på den tiden man har sammen, og elske den lille gutten uansett hva som skjer framover. Du er jo bein tøff som takler dette på en såpass bra måte, og hvem vet, kanskje det er et lite mirakel i magen din også :-) Vi får iallefall håpe det, og hvis det værste skjer så tror jeg du kommer til å takle det også. Uansett masse lykke til! :)
Vi er mange som sender våres tanker til deg og dere :)

annette

01.10.2009 kl.21:47

ville bare si at jeg tenker på deg og dere. håper det går bra. sender mange varme klemmer og tanker <3

Christina

01.10.2009 kl.21:48

Sender deg mange varme klemmer! Krysser fingrer og tær for den lille sjørøveren din. <3

Mariann

01.10.2009 kl.22:36

Ble tipset av en venninne ( Trude som har skrevet før her i dag) om å lese bloggen din. å du å du dette var stærkt. Jeg synes du er utrolig flink til å skrive om følelsene dine og den situasjonen du er i. D er d ikke mange som klarer. Fy søren du er utrolig sterk! Beundrer deg. og d pågangsmote du har. for ja det finnes alltid HÅP.MIRAKLER. selfølgelig skal lillemann overleve. Dette er noe man bare må klamre seg fast i. Skal sende varme tanker til deg på den store dagen. Hilsen 1 barnsmor

tinamaogbabybenjamin

01.10.2009 kl.22:59

SV: Tusen takk for gratulasjonen. ;) Og togkrasjen smakte ikke så verst, den. Den smakte bedre enn den så ut, for å si det sånn!

Mamma`sverden

01.10.2009 kl.23:28

Nå sitter jeg her og griner av det du skriver nok en gang.. Når du skrev at han sparker deg i siden nå, mens du skrev her så kom tårene som en foss.

Jeg føler så med deg, og vet ikke hvor du tar styrken din fra.

Jeg sa at jeg aldri har trodd på gud, men i går så sendte jeg mine tanker oppover, i et lite håp om at de ble hørt..

Samtidig som jeg sitter her og tenker på dere, så var det fint å lese at alt er klart til sjørøveren deres kommer.. Det gir et lite håp. Det er så rart å tenke på at han er så livlig nå, og kiler deg så du begynner å le. Men når han kommer til verden så er det ikke sikkert han er så livlig lengre.. Kan du være så snill å forklare meg hvorfor?

Jeg forstår at det er pga av at han har for lite fostervann, og at lungene ikke klarer å utvikle seg.. Men kan de ikke gjøre noen ting? Og hvorfor sier legene at det er liten sjangse?

Dette er mange sp.mål, og det er ikke sikkert du orker å svare, du har vel nok å tenke på om dagene.. Men jeg synes det er så ufattelig trist.. Jeg er så lei meg på deres vegne..

Kos deg vidre med magen din du. Snakk med sjørøveren din.. Fortell han at han må være sterk, ikke gi opp og sammen skal dere klare det.. Jeg vet ikke.... Nei, nå sitter jeg her helt stum.. Har på meg rød t skjorte, som nå har svarte maskara prikker på seg..

Bloggen din er så rørende, og det at du vil dele dette med mange 1000 er sterkt gjort av deg.

Samboeren min ser rart på meg, og jeg forklarer og gråter.. Han ber meg om å hilse og si at at det kan hende han er like sterk som mora si..

Det fikk meg til å gråte enda mere. Jeg kjenner deg ikke i hele tatt, men alikevell så tar jeg det du skriver innpå meg, og teller dagene sammen med deg..

Når den store dagen kommer, skal jeg tenne et lys for dere og sende dere gode tanker..

Jeg holder fast ved håpet.. Ikke gi opp.

Nydelig mage du har!<3 Og der inne så er det en kjempeskjønn liten gutt, som lengter etter å få treffe mamma`n sin..
ønsker deg masse,masse,masse lykke til. skal tenke på deg den dagen du skal få hilse på lille gutten.

Magdaa <3 Nyter hvert minutt!

02.10.2009 kl.01:09

Lykke til med den lille gutten din! Håper på et mirakel!

mooremiri

02.10.2009 kl.01:51

tenker på dere masse.. !

:-¤

Hopesanddreams.blogg.no

02.10.2009 kl.11:05

Ja det kan se ut som om det ordner seg på den fronten... Men ennå 3 uker til rettsaken! Begynner å bli sliten nå. Masse lykke til på onsdag!Hva er det de sier? Man får håpe på det beste og forvente det værste! Skal tenke på deg :)

Solveig

02.10.2009 kl.11:55

Hei igjen du!

Må bare berømme deg for styrken og motet du har vist til nå. Du trosser den frykten de fleste av oss ville blitt handlingslammet av og har vært modig nok til å snu viljen fra å glemme raskest mulig til å være åpen for å ta imot minnene uansett hvor skremmende de måtte virke ? det krever STYRKE og det har du!

Det er krevende å bære både glede og sorg på en gang. Glede over å bære frem et barn som er unikt og spesielt og en del av dere to, sorg for det som kanskje ikke får lov å vare. Du har helt rett i det du sier, tenk om vi bare kunne beholdt dem i magen til evig tid ? det hadde vært flott det (bare uten den følelsen av noen som danser jenka på blæren din)!

Jeg hadde nesten glemt smertene ved ks og det ikke gjør noe med ks igjen om jeg får et barn til, men jeg tenkte ikke det for 4 mnd siden, da var jeg 100 % på aldri mer, men den følelsen tror jeg de fleste har uansett om det er vaginal fødsel eller ks. Det kommer til å gå bra for deg også, det er jo de beste som jobber på Riksen.

Jeg lå på barsel nesten en uke, vanlig er vel 4-5 dager ved ks. Klart det var mye snørr og tårer i perioder de første ukene, men jeg reiste ikke tomhendt hjem. Med en nyfødt baby å ta hånd om så får man også noe positivt å fokusere på, man må bare fungere. Jeg fikk som sagt smellen etter 3mnd og da måtte jeg ta meg tid til å sørge. Men sorg er en helt normal følelse og det vil svinge og det vil ta tid ? det får jeg ikke gjort noe med. Det jeg kan gjøre noe med er å se gleden i de timene vi fikk sammen, og at når det måtte gå som det gikk så skjedde det på en vakker og fredfull måte. Hun døde ved mitt hjerte, og holdt hånden til sin søster ? snufse :-(

Jeg fant også ut at det var godt å være den som stelte henne og la henne i kisten. Jeg er veldig glad for at jeg ikke overlot det til noen fremmede. Hun fikk på seg et smykke og sin fineste ullbody med blonder og en søt liten kjole jeg hadde kjøpt i London godt pakket inn i et ullpledd, med en bamse, en engel og et bilde av oss tre med seg. Så tok jeg masse bilder av det også. Så om dere ønsker å gjøre noe tilsvarende tror jeg ikke dere vil angre.

Lykke, lykke til, jeg skal krysse fingrene for dere og tenne noen ekstra lys i kapellet når jeg er der i sorggruppe på torsdag.

Stor klem

Pearl

02.10.2009 kl.16:36

JB. det er godt at noen andre tenker på meg i denne tunge tiden. Alt ligger i et skap og jeg åpner det ofte, bare for å se, eller brette tøyet igjen og igjen...

Klem

Gro, Takk for lykkeønsker.

Ane, det er rart, fordi det føles som om jeg kjenner han, og jeg er så ufattelig glad i han. Rart å være glad i noen man ikke har møtt.

Klem

Charlotte, så fine ord ! Takk skal du ha...

Zero or everything, hope was found after I lost it... but now it's everything I have..

Vakre ord fra deg.

Caroline, det gjorde ingenting. Den var så vakker!

Christina, takk skal du ha!

Mariann, noen ganger kan jeg ikke si at jeg føler meg så veldig sterk. Men jeg prøver å holde hodet oppe og beina under meg. Det er den eneste måten jeg kan komme meg videre. Takk for tankene :)

Solveig, jeg blir like glad for å "høre" fra deg hver gang!!

Jeg MÅ bare prøve å ta i mot alle minnene og gledene jeg kan få, for om jeg ikke gjør det vil jeg angre for resten av livet!!

Jeg aner ikke hvordan verken jeg eller min sambo vil takle det når han kommer ut. Jeg trodde jeg hadde ønskene klare, men man vet aldri hvilke følelser som settes i sving når man ser den lille...

Jeg gruer meg virkelig til å ligge på sykehuset.. Alene, mens alle andre har sin lille baby. Det er mange dager når en del av deg er borte..

Jeg tror vi kommer til å overlate den døde til riksen, det var den opprinnelige planen, men jeg kan heller ikke være bastant på det.. For som sagt, man aner ikke hva man føler når det hele er over.

Klem

inger lise

02.10.2009 kl.17:21

Du har en nydelig mage å en helt perfekt liten sjørøver som liker i kile mammaen sin å vise at han er der..

Å var en utrolig nydelig film.Mange gode råd å ta med seg videre..lev livet til det fulle selv om det kanskje er begrenset med tid dere får sammen.

Det er bedre å ha elsket å mistet, enn aldri å ha elsket.

Teller ned dagene å har dere i tankene.

når dagen kommer tennes det lys å mange gode tanker sendes deres vei..

tror håper å ber om at dette skal gå fint,

å at den lille er like sterk som mammaen sin.

Pearl

02.10.2009 kl.18:27

Inger Lise, Ja, de sier det er bedre å ha elsket og mistet enn omvendt. Noen ganger virker den filosofien helt fjern, mens andre ganger er den så ekte..

Filmen er utrolig fin og den viser så mye. Den viser at det er verdt å virkelig suge til seg det lille man kan få av det gode :)

Igjen, takk for fine ord :)

mooremiri

02.10.2009 kl.21:11

sv:

ja d er så sant så sant ! Tok en stund før jeg følte jeg kom igang hos psykologen...

går på Nidaros DPS. men det tilbudet jeg fikk var et korttidstilbud.. Så nå er jeg ferdig med de timene..

men psykologen min hadde heldigvis tatt d opp i teamet sitt, og funnet ut at jeg skulle få fortsette å gå utover de 10 timene jeg har fått.. får ikke hver uke, men det er bedre enn ingenting! =)=)

Solveig

02.10.2009 kl.23:13

Hei igjen du!

Det er godt at du setter pris på at jeg er innom, jeg klarer liksom ikke å la være. Etter slike opplevelser så blir man dessverre litt hekta. Det er verken meningen å kuppe bloggen din eller å ?presse? deg til løsninger som ikke passer for dere, men jeg tenkte jeg skulle få ned noen punkter jeg selv har tenkt på som ikke vi direkte har berørt før, så har du i det minste fått muligheten til å vurdere om det er noe som kan være aktuelt for dere. Selv om jeg nok er ekstra fokusert på alternative hvor sjørøveren din ikke får leve betyr ikke det at jeg ikke har tro og håp på miraklenes mulighet. Et barn som er ønsket vil alltid få det godt, og spesielt om veien underveis har vært litt turbulent.

Et vennepar tok med seg sin ene tvilling med hjem etter han var død, de er veldig glade for det og følte det var riktig (han døde av hjertefeil, og de visste det fra halvveis i svangerskapet selv om muligheten for operasjon var 50/50).

Jeg har tolket ut fra tidligere innlegg her at du ikke er spesielt kristen, men ville du valgt dåp eller navnedag dersom alt var ok med sjørøveren din? Har dere kanskje en dåpskjole i familien du ville brukt? Det er mulig å få til nøddåp (mens barnet er i live) på sykehuset eller velsignelse(etter barnet er dødt). Jeg fikk dåp og min nærmeste familie var tilstede og overaskende tok de det hele opp på video , og det føles faktisk godt å ha i etterkant. Jeg hadde kjolen med på sykehuset(Hvem i all verden har med seg en dåpskjole på føden? Jo jeg!). Både Emmeline og Alvilde er døpt i samme kjole som hennes søskenbarn.

Igjen, det er slett ikke meningen å presse deg til noe som helst, men jeg tenker det kan være greit for deg å høre litt om erfaringene fra folk som har valgt/valgt bort muligheter før. Man må selv velge det som passer, for meg er å ta med et dødt barn hjem ikke aktuelt, og jeg tror nok ikke jeg vil angre på det heller, samtidig savner de og er nok litt ?missunnelige? på de avtrykkene jeg fikk laget hos Lifestone (http://www.lifestone.com/no/index.htm ), tok trykkene den dagen jeg stelte henne og la henne i kisten).

Det er ulike foreninger som kan bidra med informasjon og hjelp om du ikke allerede her funnet dem:

http://www.etbarnforlite.no/ (denne foreningen pleier også ha en konsert ifm allehelgens)

http://www.lub.no/oslo/lub.nsf/

http://englesiden.com/

http://www.facebook.com/posted.php?id=30399539425#/group.php?gid=30399539425&ref=nf (arrangement ifm allehelgens i Sandvika)

Nok for nå ;-) stor klem

En mamma

03.10.2009 kl.11:19

Hei igjen, kjære deg:)

For en fantastisk flott mage du har!

Den er virkelig herlig, den følelsen du beskriver av den lille som rører seg i magen.

Jeg kjenner meg igjen i følelsen av at man tror tiden går uendelig sakte, og så ser man tilbake i ettertid at dagene fløy forbi. En periode som føles som en evighet, er i den store sammenhengen bare en liten snutt.

Jeg har all forståelse for at du ønsker deg frem i tid, og at du vil ha denne situasjonen overstått uansett utfall. Klart du lengter etter å komme deg videre, du som har levd i uvisshet så lenge.

Jeg er glad for å høre at du nå har en konkret dag å forholde deg til, jeg har skjønt av tidligere innlegg at det har vært vanskelig å ikke vite hvor lenge du skulle gå slik og vente.

Jeg håper at du har mange kjærlige venner + familie som står klare til å støtte deg, heie på deg og den lille, og ta del i det du skal gjennom. Du får ta imot all den hjelpen og støtten du kan få. Selv om du har vært ubeskrivelig sterk og modig (gud, så imponert jeg er over deg!), så har du lov til å være liten og sårbar også, og skrike og rase over at du har måttet tåle så store påkjenninger som du har.

Men du, selv om du føler deg motløs nå, så tenker jeg tilbake til innlegget du skrev for kort tid siden, der du var positivt overrasket (og legen virket slik også) over at de hadde forandret planene mht fødsel. Tenker på innlegget "Forandring i planene". Fikk en sånn herlig følelse av håp etter å ha lest det innlegget:) Håper at du, midt i følelsen av håpløshet, likevel klarer å kjenne på den lille fliken av håp som faktisk er der.

Vi som leser og setter pris på bloggen din, teller ned dagene sammen med deg. Vi håper og gråter sammen med deg, og vi lengter etter gode nyheter om gutten din.

Om det kan være til trøst for deg, så er du i alle fall ikke alene:)

Stor trøsteklem til deg!

Frida

03.10.2009 kl.11:32

sender deg mange klemmer,du er sterk!

hvis ikke du har hørt denne sangen,så hør på den,den er virkelig nydelig!

http://www.youtube.com/watch?v=_VPXXcrkWCo

Linn

03.10.2009 kl.12:52

Ønsker deg så utrolig lykke til med KS. Du virker som ei utrolig sterk jente, og jeg har tro på at du klarer å komme gjennom denne prosessen med hode hevet!

Lykke, lykke, lykke til!
Hvordan går det med deg nå? Vi er veldig mange som tenker på deg og dere og følger daglig med på oppdateringer. Skjønner jo at det ikke akkurat settes som førstepri - men vil bare du skal vite at vi er mange som følger dere og håper så inderlig for dere og lilleprins <3

Thessa

03.10.2009 kl.15:22

Sv: videoblogg om keisersnittet her:

http://thessa.blogg.no/1237752182_22mar2009.html

Håper det blir en fin opplevelse for deg også!:)

kristin :D

03.10.2009 kl.18:02

Jeg skal krysse fingrene for at alt blir bra!

Dere fortjener at alt går bra. Så sterk som dere må være.

Lykke til, varme tanker går til deg og dine.

This is Erin <3

03.10.2009 kl.18:24

Hei!

Takk for gode ord, jeg fatter ikke at du klarer gi av deg selv til andre i den situasjonen du er i nå!!

Lurer fælt på hvordan du har det, og er innom rett som det er!

Til ære for deg med alle tankene i hodet mitt rettet mot hva du går igjennom har jeg skrevet et innlegg om deg!! Håper ikke du tar deg nær av det... Bare å si ifra om det skal fjernes!!

Følger som sagt med deg, krysser det jeg kan for at alt ender overraskende bra, og at du snart kan puste noe lettet ut!!

Alle gode tanker til deg, far og lille guttemann som i magen din bor, håper han vokser og blir stor på denne jord!!!

KLEM FRA ERIN!

Solveig

03.10.2009 kl.19:32

Hei igjen du!

La inn dette innlegget i går kveld, men det har tydelig ikke kommet med likevel ? prøver igjen!

Det er godt at du setter pris på at jeg er innom, jeg klarer liksom ikke å la være. Etter slike opplevelser så blir man dessverre litt hekta. Det er verken meningen å kuppe bloggen din eller å ?presse? deg til løsninger som ikke passer for dere, men jeg tenkte jeg skulle få ned noen punkter jeg selv har tenkt på, så har du i det minste fått muligheten til å vurdere om det er noe som kan være aktuelt for dere. Selv om jeg nok er ekstra fokusert på alternative hvor sjørøveren din ikke får leve betyr ikke det at jeg ikke har tro og håp på miraklenes mulighet. Et barn som er ønsket vil alltid få det godt, og spesielt om veien underveis har vært litt turbulent.

Jeg har tolket ut fra tidligere innlegg her at du ikke er spesielt kristen, men ville du valgt dåp eller navnedag dersom alt var ok med sjørøveren din? Har dere kanskje en dåpskjole i familien du ville brukt? Det er mulig å få til nøddåp (mens barnet er i live) på sykehuset eller velsignelse(etter barnet er dødt). Jeg fikk dåp og min nærmeste familie var tilstede og overaskende tok de det hele opp på video , og det føles faktisk godt å ha i etterkant. Jeg hadde kjolen med på sykehuset (Hvem i all verden har med seg en dåpskjole på føden? Jo jeg!). Både Emmeline og Alvilde er døpt i samme kjole som hennes søskenbarn.

Et vennepar tok med seg sin ene tvilling med hjem etter han var død, de er veldig glade for det og følte det var riktig (han døde av hjertefeil, og de visste det fra halvveis i svangerskapet selv om muligheten for operasjon var 50/50).

Igjen, det er slett ikke meningen å presse deg til noe som helst, men jeg tenker det kan være greit for deg å høre litt om erfaringene fra folk som har valgt/valgt bort muligheter før. Man må selv velge det som passer, for meg er å ta med et dødt barn hjem ikke aktuelt, og jeg tror nok ikke jeg vil angre på det heller, samtidig savner de og er nok litt ?missunnelige? på de avtrykkene jeg fikk laget hos Lifestone (http://www.lifestone.com/no/index.htm ), tok trykkene den dagen jeg stelte henne og la henne i kisten).

Solveig

03.10.2009 kl.19:33

Det er ulike foreninger som kan bidra med informasjon og hjelp om du ikke allerede her funnet dem:

http://www.etbarnforlite.no/ (denne foreningen pleier også ha en konsert ifm allehelgens)

http://www.lub.no/oslo/lub.nsf/

http://englesiden.com/

http://www.facebook.com/posted.php?id=30399539425#/group.php?gid=30399539425&ref=nf (arrangement ifm allehelgens i Sandvika)

I fohold til å være på barsel forstår jeg veldig godt at du gruer deg til å se de andre med sine små mens din enten er død eller på intensiven. Der har jeg ingen råd å komme med for det er beintungt og de utroligste små detaljer kan utløse en enorm tårefoss, kanskje dere kan få et rom på en annen avdeling isteden?

Nok for nå ;-) stor klem

Solveig

03.10.2009 kl.19:35

Det er ulike foreninger som kan bidra med informasjon og hjelp om du ikke allerede her funnet dem:

Søk på ?Et barn for lite?, ?lub.no?, ?englesiden? og ?hjertefred 2009?

I forhold til å være på barsel forstår jeg veldig godt at du gruer deg til å se de andre med sine små mens din enten er død eller på intensiven. Der har jeg ingen råd å komme med for det er beintungt og de utroligste små detaljer kan utløse en enorm tårefoss, kanskje dere kan få et rom på en annen avdeling isteden?

Nok for nå ;-) stor klem

Eva

03.10.2009 kl.23:16

Jeg krysser alt som krysses kan for at sjørøvern din klarer overgangen til verden utenfor kjempebra! Er så utrolig sterkt å lese om hva du går igjennom.. Får meg til å sette så utrolig stor pris på det livet jeg har selv med vesla mi..

Stor klem til deg

Hanne

03.10.2009 kl.23:32

Jeg håper så inderlig at din lille sjørøver er like sterk som deg!
Er så ufattelig trist å lese dette, uff.. :-(

Sender så mange lykkeønskninger som jeg bare klarer, og skal tenke på deg i dagene fremover og dagene etter.

Stor klem til deg!

celine dg

03.10.2009 kl.23:33

får tårer i øynene av å lese det her altså, ikke gøy.. håper selvfølgelig at alt går bra og at den lille gutten ikke velger å forlate dere :/ lykke til! krysser fingerne for at dette skal gå bra :)

03.10.2009 kl.23:41

Jeg skjønner ikke hvordan du takler dette så bra som du gjør. det hadde jeg ikke klart tror jeg. du er sterk.

Jeg håper så inderlig at dette går bra!!
Gud hjelpes.. jeg har lest hele den rørende historien din nå, og tårene renner. Det er virkelig helt forferdelig! At noen skal måtte oppleve noe slikt, det er så urettferdig. Ord blir fattige..

Du virker utrolig sterk, og det er en flott egenskap. Det virker som du har en egen form for tro og håp, og jeg merker at jeg liker deg så godt!

Jeg kommer til å følge med bloggen din videre og krysse fingre og tær for at alt går bra med dere begge! Tenker på dere:)

Antemor

04.10.2009 kl.08:26

Er helt målløs av beundring av hvor sterk du er! Håper sjørøveren i magen har arvet mammas mot og vilje! Dette MÅ gå bedre enn dere har blitt forespeilet! Jeg sender alle gode tanker deres vei og ønsker dere uendelig masse lykke til på onsdag!

Camilla Karoline

04.10.2009 kl.10:30

Hei. Jeg har lest bloggen din en stund og jeg håper så vanvittig mye at det går bra med babyen din! Du er utrolig sterk! Lykke til med begge to.

Cathrine tobarnsmamma

04.10.2009 kl.14:32

Ønsker deg nok en gang lykke til, og jeg håper av hele mitt hjerte at du får beholde lille sjørøver'n utenfor magen! Du er så sterk gjennom dette, vet ikke hvordan jeg ville taklet noe slikt selv!

Det hele er bare beundringsverdig! Tenker på deg hver eneste dag!

Gode tanker og klemmer fra Cathrine ♥

vero

04.10.2009 kl.15:51

Lykke til med alt. Tenk på at alt skjer for en grunn.

This is Erin <3

04.10.2009 kl.16:32

SV: BARE HYGGELIG, klarer jo ikke å slutte og tenke på hvordan det går med dere, og hvordan dette kommer til å gå på onsdag.... :/

STOR KLEM!!

Katinka

04.10.2009 kl.19:03

Käre Pearly, jeg vet ju ikke vilket sykehus du skal föde på. LifeStone sender uten kostnad avtrykkskassetter for fot- og håndavtrykk til alle sykehus i Sverige og Norge, for å hjelpe foreldrer som deg å ta vare på et beständig minne av barnet. Men det er ikke noen garanti at ditt sykehus har disse avtrykksbokser. Om du vil vare helt sikker på at få avtrykksbokser må du sende mail til katinka@lifestone.com og gi meg din adress hjem, så sender LifeStone boksene direkt til deg imorgon. Stor klem fra meg

Tatti

04.10.2009 kl.21:37

Hei vennen. jeg har nå lest alle innleggene dine og har ikke gjort noe annet enn å tørket tårer.

jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. det du går igjennom er helt forferdelig !!

jeg vil ønske deg lykke til på onsdag, og håper at alt går bra. jeg skal tenke på deg hele dagen.

du og din kjære må være sterke sammen !!

Stoor klem fra meg

Wendy (mamma)

05.10.2009 kl.00:29

Nydelig mage du har.. Savner magen min. :-)

Alt for mye å ordne før en dåp ja. Vil jo ha hus og have i orden, ikke bare for gjestene men for min egen del.

Skal tenke og sende mange gode tanker til dere alle på Onsdag.

Stor bamse klem fra meg

Linn Elisabeth

05.10.2009 kl.12:10

Hei kjære tapre deg... Jeg holder pusten av spenning og ber så inderlig masse for deg og din lille... Tårene renner med tanke på alt du har holdt ut og det du skal igjennom. Jeg håper så veldig at det skal bli positivt utfall og at du får beholde lille gutten din...

Sender deg en god klem og følger med deg....

hopesanddreams

05.10.2009 kl.14:18

Nå tenker jeg fælt på deg... hvordan har du det?

Mamma`sverden

05.10.2009 kl.16:04

Sender deg varme tanker.. <3

Håper så inderlig alt alt ender godt for dere 3..

Lille sjørøveren<3

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits