Det nærmer seg avspark..

Var på ny kontroll der... ser på meg selv som VIP-pasient jeg nå, og lurer på hvor min private parkeringsplass på Riksen er.... Jeg har ikke funnet den, men...

Situasjonen er den samme, men blæren var mindre i dag. Den går jo litt opp og ned, men i dag synes jeg den var veldig mye mindre. Til gjengjeld er det høyre nyrebekkenet ytterligere utvidet, noe som ikke er bra. Antakelig vil ikke denne nyren ha noen sjans utenfor magen..
Hjertet er helt fint. Jeg synes jo brystet har vokst en del jeg, men turte ikke spørre. Legen sa heller ikke noe om det, men de sier vel egentlig ikke så mye, så ikke de skal plante ekstra håp i meg.
Den lille er fortsatt like stor, og han turner som bare det. Hobbyen er vel å sparke etter ultralyd apparatet når det beveger seg nedover magen. Den lille har det helt fint i magen og lider ikke, noe jeg er utrolig glad for!! Det er viktig for meg at han ikke har det vondt... Situasjonen er relativt uendret. Men snart skal jeg settes igang!

I morgen får jeg vite datoen de skal sette igang fødsel, men det er 99 prosent sikkert at det skjer til uka. 
Det betyr at jeg skal inn på sykehuset før helga og få en sprøyte steroider, hehe... nei, jeg skal ikke bygge muskler, men den skal fungere som lungemodning. Jeg hater sprøyter, men stikk meg alt dere vil om det kan gjøre situasjonen bedre! 
De har visst ulike metoder å sette igang en fødsel på. Jeg får en "kur" som vil gjøre at det tar noen dager før fødselen starter. Antakelig får jeg være hjemme mens jeg venter på rier...
MEN! Jo lenger fra termin man er, jo vanskeligere er det å starte fødsel... Dette kan ta tid, det kan bli en langdryg prosess... Men jeg er veldig klar for denne perioden, enda den kommer til å bli tung som fy!
I og med at den lille er såpass stor, så kan det hende dette går helt uproblematisk, men på en annen side er det ikke sikkert han vil ut i det hele tatt....
Vi får se, jeg er i dag 30 uker og 5 dager.

Sjørøveren før alle komplikasjonene:
sjørøveren2

Ellers er også alt det samme med meg. Har vanvittig mye vann i  hender og føtter, og det er ganske ømt og vondt til tider :(
Bekkenløsningen har lettet noe, men det er til gjengjeld en del murringer i ryggen.
Jeg er sliten av å vente, men må bare prøve å nyte denne uka her nå....
En annen ting jeg har funnet ut er at jeg absolutt ikke egner meg som hjemmeværende!!! Ah, jeg gleder meg til å kunne begynne hverdagen igjen og jobbe litt. Å fly alene hjemme hele dagen gjør meg gaaaaal....

49 kommentarer

Linn Elisabeth

23.09.2009 kl.11:16

Men har de et håp om at han skal utvikle lunger, eller er det helt slått fast at det ikke kommer til å skje?

Jeg beundrer deg så ufattelig for at du forteller åpent om dette.. Jeg føler med deg og håper sammen med deg...

Stor klem!!!

Hopesanddreams.blogg.no

23.09.2009 kl.12:29

Huff, jeg tenker så mye på deg. Er innom bloggen din hverdag for å se om det er noen utvikling. Krysser alt som krysses kan for deg!!

B.

23.09.2009 kl.13:42

vann i hender?? visste at det ble trykk på føttene da man legger på seg ogsånn.. men hvorfor vann i henda?

Perla

23.09.2009 kl.14:49

Babou, vann eller noe hvertfall. Er kjempehoven i fingrene... Ringer som var for store til meg får jeg ikke på engang hehehe...

Linn Elisabeth

23.09.2009 kl.15:09

Så utrolig nervepirrende da... Jeg håper og ber om at gutten din må overleve... Du må ikke gi opp troen du heller, mirakler kan skje.. Og selv om du er redd for å våge å håpe, så må du heller ikke miste håpet før det evt viser seg at han ikke klarer det.

Jeg føler veldig med deg, du er sterk - jeg beundrer deg for måten du takler det på...

Stor klem!!!

Hopesanddreams.blogg.no

23.09.2009 kl.15:09

Barnefordelingssaken ang omsorg og samvær osv. kommer opp nå 22 og 23 oktober. Straffesaken mot han vet jeg ikke hvordan går. Saken er sendt fra politiet til en jurist som skal vurdere vitnemål, bevis og alt det der for om de har nok til å ta ut en tiltale mot han!!

Jeg gråt og skrek omhverandre da jeg fikk høre dette. Hvordan kunne jeg som mor ha oversett dette. Jeg skulle ha visst dette! Jeg har gått så mange runder med meg selv, men jeg får ikke gjort noe med det som har vært. Det eneste jeg kan gjøre er å gi henne en trygg og god fremtid...

inger lise

23.09.2009 kl.15:34

Utrolig rørende å lese.

Og du er utrolig sterk.

håper på et mirakel med dere.

sender masse gode tanker deres vei.

Jojoo

24.09.2009 kl.00:31

Utrolig trist, men samtidig ganske spennende dette her. Ønsker deg masse lykke til med fødselen! Jeg vet det er en klisje, men... stay strong! Tenker masse på deg!

Misai

24.09.2009 kl.09:07

Sender mine lykkeønskninger. Sterk lesning dette!

Julie

24.09.2009 kl.10:39

Jeg tenker så mye på deg. Jeg har lest gjennom bloggen din; du er så sterk oppi denne vanskelige umulige tiden. Hadde jeg vært religiøs ville jeg bedt, jeg sender i steden varme tanker til dere tre.

Thessa

24.09.2009 kl.11:19

Jeg ønsker så veldig at det skal gå bra for deg og den lille gutten din! Jeg sender mange gode tanker din vei, og beundrer deg for styrken du har mens du står midt oppe i det.

Perla

24.09.2009 kl.12:38

Inger Lise, Misai og Julie, takk skal dere ha :) det er alltid like hyggelig når folk legger igjen oppmuntrende kommentarer til meg! Tusen takk for tankene.

Mona

24.09.2009 kl.22:39

sender mange gode tanker din vei:)¨håper det går godt md den lille og dere da:)stå på og ikke gi opp håpet:)min ord blir nok litt fattige..men masse lykke til :)

25.09.2009 kl.05:14

Heihei:D

Har akuratt lest gjennom hele bloggen din og sitter med frysninger så det holder etter :/

Syntes at det er sterkt gjort av deg at du deler dette med så mange, og syntes du er en utrolig sterk person.. Vet nesten ikke hva jeg skal si.. er litt sjokka ennå..

Sender deg,din mann og familie masse gode tanker! Håper den lille klarer seg noe jeg tror.. Masse masse lykke til.. Klemmer i fra meg <,

Størstepia

25.09.2009 kl.07:15

HUFF, man vet liksom ikke hva man skal skrive for å få det til å bli bedre... Men jeg syns du er fantastisk sterk og jeg sender mange gode tanker. Lykke, lykke, lykke til!!!!

Louise

25.09.2009 kl.08:35

Masse lykke til ! Skal tenke på dere de nærmeste dagene.

Charlotte

25.09.2009 kl.08:55

Lykke til! ;)

Antemor

25.09.2009 kl.09:46

Mange gode tanker til deg fra meg. Du er utrolig sterk og modig som deler historien din med oss! Ønsker av hele mitt hjerte at det skal gå bedre enn dere frykter! Masse masse lykke til!

molly

25.09.2009 kl.10:20

Historien din berører meg langt inn i hjertet og jeg beundrer deg veldig. Ønsker dere lykke til!

En mamma

25.09.2009 kl.10:35

Takk for at du fortsetter å oppdatere oss!

Det er en veldig følelsesladet opplevelse å få lov til å følge deg gjennom det du gjennomgår. Det er sterkt, rørende, trist, lærerikt og veldig, veldig inspirerende. Det er inspirerende fordi du er et fantastisk eksempel på hvilken styrke vi mennesker har evnen til å hente frem, selv om du nok takler dette på en måte som mange andre ikke ville ha greid. Jeg må bare få si igjen at jeg virkelig beundrer deg!

Sjelden har jeg kjent et så intenst håp for en jeg ikke kjenner, jeg håper hver eneste dag at det skal gå bra med deg og den lille gutten din. Bildet er forresten kjempefint:)

Ida

25.09.2009 kl.11:55

Hei! Dette er nok den sterkeste bloggen jeg har lest!

Linket til deg i et blogginnlegg- denne bloggen fortjener oppmerksomhet.

Bra at vi alle kan bli opplyst om dette emnet.

Takk for en utrolig historie- og lykke til videre.

Perla

25.09.2009 kl.12:45

Anonym, Louise, Antemor, Molly

Tusen takk for lykkeønsker. Ingen tvil om at det trengs! Det er så snilt av dere :)

En mamma, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det du skrev har gjort meg veldig rørt!! Tusen takk!!

På et tidspunkt fant jeg ikke styrken i det hele tatt, eller, det føltes slik. Men den kom fra et eller annet sted. Jeg har opplevd utrolig mye på mitt korte liv, og har funnet ut en viktig ting; Hold motet oppe og finn styrken i deg. Om man ikke greier det, så blir det enda mere vanskelig å komme seg videre i livet.

Takk for håpet!

25.09.2009 kl.12:53

huff:(

Ønsker deg MASSE MASSE lykke til

Ida

25.09.2009 kl.12:54

Sv på kommentar: You are more than welcome!

Synes virkelig bloggen din fortjener masse oppmerksomhet!

Shouter innlegget på nytt i kveld tenker jeg- så flere kan få øynene opp for det du skriver om!

En viktig- og bra blogg du har!

Nina

25.09.2009 kl.14:32

Sterk lesning dette da!

Ønsker dere masse, masse lykke til! Stor klem

monika

25.09.2009 kl.14:48

Jeg må bare sende deg en superklem og ønske deg lykke til med alt... er så trist så lese. Sterk er du! og jaggu er verden urettferdig....

Kasober

25.09.2009 kl.15:10

Vi er mange som tenker på deg nå. Husk at så lenge det er liv er det håp! Jeg krysser fingre og tær for deg - lykke, lykke til!

Marie

25.09.2009 kl.15:11

Jeg må bare si at jeg syns du er utrolig sterk og takke deg for at du deler denne historien med oss.. Den vil helt sikkert hjelpe andre som er i samme eller lignende situasjon!

Sitter å prøver å skrive noen ord til deg, men ingenting er nok liksom så da blir det bare at jeg kjenner deg ikke, men tenker masse på deg/dere <3

Har forresten lagt inn en anbefalingav bloggen din på min blogg også som Ida har gjort over her.

25.09.2009 kl.16:41

Jeg er en mor selv, og det du skriver rører meg langt inni hjerterota. En uholdbar situasjon, som det virker som om du takler utrolig bra. Sender noen varme tanker

Dolce & Gabbana

25.09.2009 kl.17:13

Huff, masse masse lykke til. Måtte hell og lykke være med dere når fødselen setter i gang. Krysser fingrene for at dette bare må gå bra. :-)) Stor klem til alle tre. :-))

Mvh. Garman.:-))

Katinka

25.09.2009 kl.19:08

Hej från Sverige! Håller tummarna (krysser fingrene) för att allt ändå slutar lyckligt! Ditt barn har valt en stark mamma :-) Och idag är läkarna så otroligt skickliga, det sker mirakler hver dag!

Om du vil fortelle din mammahistorie på www.Farmorsbloggen.se (Bestemorbloggen) så er der nå en konkurranse der premien er en avstöpning i gull av babyns hånd eller fot.

Stor klem fra Katinka

EiMo !

25.09.2009 kl.20:28

Ønsker deg masse, masse lykke til, og håper det går bra med både deg og den lille !

Hjerteroten

25.09.2009 kl.20:31

Heisann du!:)

Jeg har nå lest gjennom hele bloggen din, og tårene triller..

Det knuste hjertet mitt når jeg leste at den lille ikke ville overleve, og at han nå er så livlig..

Jeg gråter mens jeg skriver dette. Denne tiden du og lille har sammen nå, skal egentlig være den beste tiden i ditt liv. Det er allerde nå dere blir kjent med hverandre.. Han kjenner igjen stemmen din, og ser på deg som en trygghet. Han kjenner alle dine bevegelser, og merker når du er glad eller trist..

Du skal egentlig tørre og si "jeg gleder meg til jeg skal få c deg, lille", som jeg sa til magen min.. Men i ditt tilfelle så tørr du ikke.. men vær så snill, ikke gi opp håpet! Kanskje er han en liten fighter som ikke vil gi opp?

Gled deg over magen din kjære du.. Ikke gi slipp på han allerede nå.. Han er jo der.

Du er utrolig sterk, det skal du ha.. Jeg vet ikke hvordan du er utenfor blogglivet ditt, men jeg velger å tro det.. Jeg sender deg alle mine gode tanker. Til deg og den lille..

Jeg håper så inderlig at du skal få oppleve den lykken som kommer over deg, når du ser barnet ditt for første gang..

Jeg kommer til å tenke my på dere fremover nå. Og ikke vær redd.. Uansett hva som skjer så er du en mamma. <3 Og dere kommer bestandig til å ha et spesielt bånd..

Vimsa&Smula

25.09.2009 kl.21:24

lykke lykke til!!...tenker på deg/dere!

Virker som han koser seg skikkelig der inne ettersom han sparker sånn da:)

Anne Arstad

25.09.2009 kl.22:05

Dette var virkelig sterkt altså, jeg måtte ta pause. Du er sterk, og jeg krysser fingrene og ber om at det skal gå bra. Mer vet jeg ikke hva jeg skal si, men du er sterk som ønsker å dele dette.

Lykke til så mye!! Jeg håper virkelig det kommer til å gå bra.

Cathrine tobarnsmamma

25.09.2009 kl.22:41

Utrolig rørende og lese bloggen din. Veldig trist. Håper mot alle odds!! Og det er utrolig tøft av deg og dele slikt med folk. Ønsker deg lykke til, og sender tusen varme klemmer og gode ord til deg og dine!

Hilsen Cathrine og Kjetil.

Renathe

25.09.2009 kl.23:06

Vil bare ønske deg masse masse lykke til og jeg skal krysse alt for at dette skal gå deres vei.

sonja

25.09.2009 kl.23:14

MASSE MASSE lykke til:)

Hild Frøya

26.09.2009 kl.00:36

Huff.. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer dette. jeg tror ikke jeg hadde taklet det like bra som deg. Du er sterk! Tenker på deg..

mooremiri

26.09.2009 kl.01:06

jeg gråter for deg og den lille...!! =( har lest igjennom nesten hele bloggen din nå, og jeg måtte bare skrive noe til deg..

jeg mistet datteren min på julaften.. krybbedød... hun kom 2mndr for tidlig, og sovnet inn etter 5uker.

men jeg velger å tro, og håpe at du ikke blir en englemamma..

Din lille lever nå! og så lenge sjangsen er der, så er den der, selv om den er aldri så liten.. så ikke gi han opp helt enda..

jeg vet du ikke tror på gud, men jeg skal be for dere.. hvis det er greit.. jeg vet jeg i d minste følte meg bedre når folk ba for meg...

synes det er ordentlig modig og stort av deg å dele d du går gjennom med leserne dine! jeg tror nok blogger som min og din får folk til å ikke ta ting for gitt mer..

du er velkommen til å legge meg til på msn.. hvis du vil selfølgelig.. og stille alt av evt spørsmål du og samboeren din måtte ha! miriam_sinatra@hotmail.com er mailadr min...

sender dere alle mine varmeste tanker!

klem Miriam (& lille Cèline)

Camilla

26.09.2009 kl.09:05

Mange varme tanker fra meg, hver dag.

Jeg syns du er utrolig sterk som deler dette med oss, tøft gjort av deg.

Herlig UL bilde av den lille:)

KLEM

26.09.2009 kl.11:48

Å kjære vene, for en forferdelig situasjon dere må være i!!! Tårene renner når jeg leser det du skriver, det må være helt ubeskrivelig vondt...Så urettferdig :-(

Jeg tror på mirakler jeg, så jeg skal sende deg og babyen din gode tanker. Stor klem fra meg

Perla

26.09.2009 kl.15:30

Anonym, Nina, Kasober, anonym 2, Dolce&Gabbana og anonym 3:

Takk skal dere ha!! Vi prøver å holde både humør og mot oppe. At det er så mange som følger med og skriver oppmuntrende kommentarer og lykkeønsker setter vi stor pris på!

At det er så mange som blir rørt av det jeg skriver gjør meg rørt! Jeg har selv tatt til tårene flere ganger når jeg leser kommentarene jeg får. SÅ mange søte mennesker det er der ute.

Vi tror vel egentlig ikke på mirakler, fordi vi begge har opplevd så utrolig mye, men håpet holder vi fast i!!

Igjen, tusen takk!

Anne Arstad

26.09.2009 kl.15:58

Sv: Det er ikke noe å takke for, jeg håper bare virkelig dette kommer til å gå bra uansett.

Klemmer fra oss <3

Elisabeth

26.09.2009 kl.16:11

Må bare si at jeg synes du/dere er utrolig sterk som deler dette med oss. Det må være en helt forferdelig situasjon å være i.. Har selv _nesten_ mistet datteren min pga. hjertefeil, så jeg skjønner på en måte hvor redd og trist man kan føle seg. Jeg håper og ber om at det kommer til å gå bra, for etter det dere til nå opplevd fortjener du/dere det virkelig!

Perla

26.09.2009 kl.16:27

Elisabeth, takk for gode ord. Trist å høre om datteren din, hva var galt med hennes hjerte??

Håper hun er helt frisk i dag og at dere nyter livet :) Stor klem

Elisabeth

26.09.2009 kl.17:58

Skulle bare mangle, kommer garantert til å følge med bloggen din videre og håpe på det beste :)

http://www.elidahelen.piczo.com/denhardetiden?cr=2

Innpå der er hele historien. Alt er bra nå, hun ligger litt etter i utvikling, men hun er helt frisk ellers. Er fortsatt på kontroller hos hjertekarideolog for å følge med så det ikke blir det samme igjen, ettersom at hun vokser. Men den sjansen er så og si liten, heldigvis! :) Klem

enny

26.09.2009 kl.22:26

Jeg ber for deg og ungen din !

Jeg kjenner deg ikke med jeg ber alikavell !

Håper det går bra med babyen !

Perla

28.09.2009 kl.14:00

Elisabeth, det var veldig sterkt å lese!! Jeg kjente nesten nervøsiteten selv. Utorlig glad for at alt har gått så fint!!

Enny, takk, det varmer!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits