Tusen takk for gode ord

Jeg er helt overveldet over hvor mange gode ord og varme tanker jeg har fått den siste måneden. Noen ganger blir jeg nesten litt overrasket over alle de støttende ordene.
Tusen takk til alle! Takk til venner, kjente og ukjente som skriver til meg. Utrolig hvordan man kan styrke seg selv på slikt! Jeg setter utrolig stor pris på det.
Meldingene som har tikket inn på mobilen har betydd masse, selv om jeg ikke har svart.

Jeg har ikke helt visst hvordan jeg skal forklare og si i fra til folk om situasjonen, men føler det har gått greit. Gruet meg veldig.

Vi var på Riksen igjen i dag og har snakket med den faste legen og en barnelege. En haug av leger har jo vært inne i bildet og de mener det samme hele gjengen, at dette kun går en vei.
Jeg var veldig opptatt av å få den lille ut så fort som mulig, da jeg ikke ville ha den i meg siden den skal dø.
Den tanken har roet seg litt. På en side kan ikke legene bare sette igang fødsel (lover og regler, osv...), men  på en annen side er det et annet hensyn å ta; SKULLE mirakler skje og den lille klarer å puste når den kommer ut, så vil det være ekstra problematisk om den er født veldig, veldig tidlig. 
Nå er sjansen for det lik en dråpe i havet, og jeg og min kjære jobber med å forberede oss og akseptere at barnet ikke vil leve. Likevel er jeg nødt til å ta det lille hensynet føler jeg. 
Situasjonen er sånn nå at vi venter et par uker til og se an. Jeg har sagt til legen at noen uker kan jeg takle, men jeg vil ikke gå over en måned, det tror jeg ikke jeg klarer.

Det blir sånn at jeg da skal gå til kontroller på Riksen, hver uke blir det vel. Går det virkelig dårligere på kort tid er det bare å sette igang fødselen. Holder babyens situasjon seg uforandret, så venter vi noen uker.

salvadordaligallerytherose

 

Én kommentar

Linn Elisabeth

08.09.2009 kl.13:10

Det varmer veldig når man får støtte og gode ord på bloggen. Du må ha takk for støtten igår!

Sv: Neida, skal ikke slutte å blogge.. Men vurderte det sterkt.. Er ikke nødvendigvis kommentarer her på bloggen, men like mye drittslenging bak ryggen min jeg tenker på. Heldigvis har jeg folk som sier ifra til dem det gjelder og ikke minst forteller meg når noen slenger med leppa ;) Karma baby!! Takk for kommentaren sweety!! Klem!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits