Venter på telefon fra sjukehuset

Sykehuset skal ringe i dag. De ringte ikke i går og sa på onsdag at de skulle komme tilbake til meg før fredag, så da må de ringe i dag. Jeg sitter bare og venter. Og jeg HATER DET! Jeg veit jo egentlig ikke hva jeg venter på, og jeg synes det er det værste. Hadde behandling, eller ikke, vært bestemt så hadde jeg hvertfall hatt noe å forholde meg til å takle.
Det å ikke vite hva som skjer gjør at jeg ikke kan forberede meg mentalt, og det er noe jeg ikke liker i det hele tatt.....

Vente er det tiden min stort sett har gått med til de siste ukene. Venting på neste beskjed, venting på å få vite hva som skjer. Jeg er sykemeldt på grunn av bekkenløsning, men holder på å bli smågal!! Å gå hjemme og se på telefonen hele tida er stressende!! Savner å jobbe, men på en annen side har jeg ingenting på jobb å gjøre, da jeg ikke hadde klart å gjøre en god nok jobb. Jeg hadde ikke klart å holde konsentrasjonen oppe slik at jeg kunne gitt hundre prosent...

Jeg er vel litt spent på hva legene har kommet fram til nå, men antakelig blir det jo da å sette inn et kateter på babyen.
Da blir det nål gjennom magen igjen... Jeg gruer meg, enda jeg ikke vet om det er det som skal skje...

niddlesupdJeg drømmer mye for tida, og den siste uka tror jeg ikke det har gått en natt uten at jeg har drømt om store stygge nåler, mange leger som er kjempestore som setter fire- fem nåler i magen min...
Sprøyter og nåler er noe jeg virkelig hater! VIRKELIG! Enda det har blitt en del blodprøver og slikt opp igjennom årene, så hater jeg det like mye hver gang.

Noen sprøytenarkoman hadde jeg hvertfall ikke gjort meg som .
Det var ikke lett å få den siste nålen gjennom magen, og jeg merker at jeg blir småkvalm av tanken på å få enda mere nåler gjennom magen... LIkevel vil jeg gjøre det med glede! Om det kan gi et håp til den lille i magen vil jeg gjøre det for alt det er verdt!

Jaja... ikke mere på hjertet foreløpig...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits