Nydelig liten sak

Er den ikke fin? Det er den første saken jeg kjøpte til babyen! Falt for den med en gang jeg så den og bare måtte ha den!

dress

Da nærmet jeg med fire måneder. Hadde ikke kjøpt noe før det, fordi risken for å miste innen tre måneder er jo alltid til stedet, så vi ventet med å kjøpe noen ting.
Husker at det var utrolig moro å endelig kjøpe noe! *Lykke*
Ironisk hva? Nå som alt omtrent er kjøpt inn er det ikke sikkert den lille får bruke det.....

Pesimistisk i dag. Føler at mye av styrken og håpet har rent ut av meg. Alt ser så håpløst ut, og jeg kan ikke se at dette skal gå våres vei..
Heldigvis har jeg en samboer som er verdens mest støttende. Lener meg vel kanskje litt mye på han nå, men han takler det... han takler det hele veldig bra.
Jeg har også verdens søteste familie og venner. Jeg har jo isolert meg og ikke snakka med noen på uker, bortsett fra på melding. At jeg da har så støttende og tålmodige mennesker rundt meg betyr så mye!!

Jeg får masse meldinger fra dem alle, og jeg setter like stor pris på det hver gang, selv om jeg ikke klarer å løfte opp røret og snakke. Det er godt å vite at man har noen rundt seg!!

2 kommentarer

Louise

27.08.2009 kl.16:16

Uff, dere må ha det helt grusomt... : (Prøv å ta en dag av gangen, eller til og med en time av gangen. Ikke gi opp! Ut i fra de andre innleggene fant jeg ikke ut hva denne tilstanden kalles, har den et navn? Masse lykke til og stå på! Du er kjempeflink og modig.

Perla

27.08.2009 kl.18:07

Takk for fine ord. Jeg satt i stad og lurte på akkurat det samme som deg.. den har vel ikke ett ord, men flere. Skal faktisk spørre legen om den har ETT navn i morgen.Utvidet nyrebekken, tette urinveier (eller tett ureter) og for lite fostervann er hvertfall tilfellene.For lite fostervann har jo det utrolig enkle ordet oligohydramnion.....

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits