Sint og trist!

Hva om vi mister den lille? Hva skjer da? Skal vi prøve igjen, eller skal vi vente?
Dette er noe vi ALDRI kunne forutse, og vi trodde virkelig ikke det var mulig. Og nå som det ikke er så lenge igjen av svangerskapet heller.
Jeg tenker mye på dette om den dør og hvordan jeg skal takle det. En ting er sikkert og det er at jeg ikke orker dette "stakkars deg, kondolerer bla bla bla" av ALLE jeg møter. På jobb så er vi sinnsykt mange og om alle skal ha noe å si til meg, så kommer jeg til å bli påminnet om dette i flere uker... DET orker jeg ikke!!!!
Gruer meg også til de som kommer og kanskje tror at jeg har blitt mamma.... "Gratulerer bla bla bla"......

Hvordan takler man sånne ting?
Merker at jeg har bygget opp mye sinne!! Jeg har opplevd mye dritt i mitt liv og trodde virkelig at dette endelig var en lykkelig nyhet til oss begge... Lykken varte ikke lenge.....
Vi var forberedt på at vi kunne miste babyen de første tre måeneden, men ikke så sent i svangerskapet. Så og si alt er kjøpt inn, vi mangler bare en haug av småting. Mentalt var jeg forberedt (så  godt det kan la seg gjøre, hvertfall). Vi gledet oss.

miracleseinstein

Håper på mirakler!

Én kommentar

Kine Marie

27.09.2009 kl.20:33

Jeg mistet barnet mitt da jeg var 5 måneder og 1 uke på vei. Da møtte jeg folk etterpå og de spurte om hvordan det gikk med bebbisen i magen, og det var slitsomt å måtte fortelle hele historien til alle jeg møtte.

Men så er det på en måte godt å fortelle historien også, en måte å komme gjennom sorgen på. Min sorg har fremdeles ikke gått over, selv om jeg ble gravid igjen 6 mnd senere og nå har verdens beste gutt. Sorgen er der uansett, men det er viktig at man søker hjelp. For en sånn episode er ikke noe man skal gå gjennom helt alene. Da mener jeg proffesjonell hjelp, samme hvor mye jeg snakket med sambo om det så hjelper det å snakke med fagpersonell.

:)

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits