Noen gode nyheter og enda en UL

Riksen ringte nå og fortalte at alle prøvene etter den horrible blodprøven forrige uke (som jeg forresten fortsatt har merke etter på magen!).
ALLE prøver de har tatt av blodet til den lille er normale og det er ingen kromosomfeil! DET er akkurat det jeg "visste", likevel ble jeg så lettet at jeg jommen begynte å grine igjen!

Nå har det jo gått en uke siden sist jeg var på sykehuset og jeg har fått det hele litt på avstand, såpass at jeg har gruet meg til å måtte forholde meg til dette igjen..... Så å få en slik telefon var veldig deilig! Tårene kom med en gang, men for første gang på nesten tre uker kom de av lettelse!

Jeg skal opp på Riksen om et par timer for en ny ultralyd, med den faste spesialisten og NOK EN SPESIALIST! Tror snart alle legene på avdelingen der har sett på UL bilder eller UL'ene jeg har tatt....
Så skal visst legene vurdere hva som skjer videre, med andre ord enda mere venting...


angel034

Én kommentar

Linn Elisabeth

26.08.2009 kl.12:17

DET var gode nyheter!!! Lykke til videre! Stor klem!

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits