Snart får vi vite neste steg

Mandag og ventetida er snart over håper jeg. Denne helgen har vært den lengste helgen jeg kan huske!
Blir småparanoid innimellom og har hørt på hjertet hver dag, bare for å høre han.. Fått låne angel sound i ganske lang tid av ei venninne, og den er virkelig en "nerveroer"...

I dag eller i morgen ringer altså Riksen for å snakke om resultatene av prøvene og eventuell behandling. Hvertfall så får vi snart vite neste steg, og det er godt. Men jeg gruer meg også... jeg er egentlig veldig sikker på at blodprøven vil gi fine resultater på alt dem har testa! Kall det hva dere vil., men jeg kaller det kvinnlig intuisjon, hehe,,... men jeg kan jo også ta feil.. og det er når jeg tenker på det jeg sliter som mest!

Har heldigvis fått muligheten til å få ting litt på avstand disse dagene og faktisk LEDD! Kan ikke huske å ha ledd ordentlig de siste ukene, så det var godt. Takk og lov for at jeg har en mann som er så støttende og hjelpsom! I tillegg har jeg møtt ei venninne, og det var også deilig! Har jo ikke snakka med folk på snart tre uker. Savner litt å møte og se folk og kunne le og snakke tull... men jeg får det bare ikke helt til nå...

I skrivende stund er det forresten en svert ivrig liten krabat i magen! Deilig! Å kjenne han er den deiligste følelsen jeg kan tenke meg. Innimellom kiler det også :) Tar hvert tegn på liv positivt, det gir håp.

sjørøveren

Babyen er bare fire måneder på dette bildet. Da vi tok denne UL'en var alt bra. Da lå han med armene bak hodet og chilla før han tok helt av :)

Uff... får fortsette dagen med å vente på telefon.
Ha en fin dag, alle sammen.

Én kommentar

Linn Elisabeth

24.08.2009 kl.21:50

Så bra at du kjenner liv i magen! Krysser fingre og tær for dere!Sv: Takk for omtanken.. Klem fra Linn

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits