Venter og venter

Disse dagene er noen av de lengste dagene i mitt liv!! Sitter jo og venter på at Riksen skal ringe og fortelle hvordan prosessen skal gå videre. Mulig de ringer i dag, mest sannsynlig ringer de på mandag, muuuuulig tirsdag.

Jeg kan ikke helt fatte at en krabat som sparker og er så livlig kanskje ikke ser dagens lys. Han vokser som han skal og er ikke syk ellers..

mage 65mndr

Jeg skjønner ikke hvordan en som vokser så mye i magen kan ha problemer.... Jeg er altså nå 6 måneder og tre uker..

I uke 8 dro vi til en privat ultralyd for å sjekke om alt var som det skulle med fosteret.
Slik så han da ut:

uluke8

Klarer dere å se bildet ordentlig? Merkelig at han har blitt så stor som han nå er. Å kjenne sparkene eller bevegelsene er positive tegn og jeg setter pris på hvert eneste spark!!! Litt mere håpefull i dag, men det går sånn opp og ned...

4 kommentarer

Linda

22.08.2009 kl.20:00

Hei Pearly. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Første gang jeg er inne på bloggen din og det er ufattelig trist det som har skjedd med dere. Jeg håper virkelig du får oppleve å ha babyen din i armene og at h*n vil leve et langt og godt liv, krysser alle fingre og tær. Ønsker deg MASSE lykke til videre med svangerskapet og skal følge med deg videre i prosessen. Masse klemmer fra meg

M

22.08.2009 kl.20:32

Så utrolig sterkt av deg å ville dele dette med andre... Du er en modig dame! Tenk positivt, ikke gi opp, og prøv å finn ut mest mulig om hva som feiler babyen din. Knowledge is power. Det er mange situasjoner hvor man har trodd at babyen ikke skal overleve. Man har fått en tid på kanskje 1 time etter fødsel, 1 dag etter fødsel, 1 måned, men så har det levd i flere år og enda ikke skjedd noe med den vakre. Ikke gi opp.... :)

Therese

22.08.2009 kl.22:15

Fikk helt sjokk jeg nå:/ Leste nedover..Er sjelden jeg går inn på andre blogger, glemmer det rett og slett men jeg liker å gjøre det, og sist vi snakket var jo alt fint.Men hva skjer fremover nå om jeg kan spørre så dumt?Vil dem ta han ut eller åssen planlegger dem det her?:(Skjønnner du har det helt jævlig, ord kan ikke engang beskrives åssen det er å være dere i en sånn sitvasjon:/Ble kjempe lei meg på deres vegne:(Men jeg krysser fingrene for dere, og håper alt blir bedre, om ikke det så håper jeg de finner en løsning for dere og lille gutten.Stor klem..

Perla

23.08.2009 kl.10:05

Tusen takk for varme ord til alle tre! Det betyr mye.Vi lever i håpet og gjør alt vi kan for at dette skal gå bra. Til uka skal spesialistene på Riksen ringe og vi skal få vite hva prøvene viste og hva de mener vi skal gjøre videre.

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits