Sjukt, sjukt...

Magen er helt øm etter den store nålen i går. Føler meg så motløs og sliten. Har grått hver eneste dag i en uke, rett og slett fordi jeg er lei meg, redd og sint!

Jeg er så usikker på hvordan jeg skal reagere og hvordan jeg skal takle dette, fordi vi ikke får noe håndfast å forholde oss til! Jeg er lei av å vente, lei av å ikke vite, sliten. Føler meg rett og slett mørbanka.


Har ikke snakket med noen på en uke, bortsett fra meldinger. En av mine beste venninner resiser på sin livs tur og blir borte i fem måneder, og jeg klarer ikke å være med på avskjedsfesten. Skal hvertfall få møtt henne alene, heldigvis.


Klarer ikke alle spørsmålene rundt graviditeten, klarer ikke å smile og ha det kjempekos når jeg i bakhodet lurer på om jeg kanskje må begrave den lille i magen.

Ja, for hva er normalt? Begraver man? Jeg vet ikke om jeg klarer det, jeg. En begravelse for mitt foster?

Det er fortvilende å ikke vite oddsen man har. Fortvilende å kjenne de sterke sparkene og bevegelsene, hele connection med den lille. Det er rart å være glad i noen man aldri har møtt.angelofnekyiaJeg får regninger i posten, folk jobber og selgere ringer på telefonen. Jeg synes det er så rart, da jeg har stoppet helt opp.. Distansert meg og stoppet tida. Jeg vet at jeg må begynne å fungere snart igjen, og håper jeg gjør det snart.

Heldigvis har jeg verdens mest støttende sambo! Han takler denne situasjonen så imponerende at jeg ikke har sett maken. Hadde det ikke vært for han, vet jeg ikke helt hvordan jeg hadde taklet dette. Han er en klippe.


Det er så rart for jeg kjenner sparkene som er så sterke, som synes utenpå magen. Hvordan kan det være noe galt når det er så mye liv og røre inne i magen? Det hele er helt sjukt!

Én kommentar

Linn Elisabeth

23.08.2009 kl.13:36

Så utrolig trist at du har det slik.. Jeg føler virkelig med deg... Skal be for deg og den lille i magen, håper virkelig at alt er iorden!!! Hang in there sweetie...Stooor klem!!!Sv: Tusen takk for gode ord.. Det varmer :) Klem..

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits