Ultralyder

Det var tirsdag for en uke siden vi fikk de dårlige nyhetene.
Jeg har hatt et relativt greit svangerskap, men hadde kjent lite liv de to siste dagene. Dro på Ahus for å sjekke ståa, og fikk vite at babyen hadde for lite fostervann og en litt stor blære.
To dager etter var det en tur til sykehuset igjen. Da hos en spesialist, som bestemte å sende meg videre til Riksen og til andre spesialister.

Disse dagene vært kaotisk, slitsom og full av angst. Jeg er redd hele tiden og har ikke orket å snakke med noen på over en uke. Hvordan skal man forholde seg til at babyen, som er så langt på vei, kanksje kan dø???? Jeg aner ikke.. Jeg kjenner spark og bevegelser hver dag, kan også se de utenpå magen. Jeg har blitt knyttet til den lille.

ultrasoundphilipsaMandag: Ultralyd på Riksen. Fikk vite at urinveiene ikke HEEELT tette, noe som "gir oss noen uker". Det ene nyrebekkenet er noe utvidet fikk jeg også vite.
Legene ville ikke gi oss noen odds.

Tirsdag: Tilbake til Riksen på en utvidet ultralyd.Den varte i en time!!!!


Begynt å lure litt på healing også...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pearl

Pearl

33, Oslo

Startet bloggen under et risikosvangerskap, rett og slett fordi tilstanden Raphael hadde er sjelden og tilgangen til informasjon er liten. Diagnosen var uretraklaffer, noe som førte til ulike komplikasjoner.

Kategorier

Arkiv

hits